Seneste 7 dage

Her kan du læse de foregående 7 dages horoskoper.

Dagens horoskop søndag d. 20. september 2020

Vædderen

Dine relationer kan være lidt af et puslespil i dag, men bag irrationel opførsel, demonstrativ uafhængighed og fjernhed ligger der nervøsitet eller angst.

Tyren

Forvent nogle stærke følelsesmæssige reaktioner i dag, hvis du insisterer på at gøre tingene på din egen måde. Partnere sætter hælene i, men uden at forklare hvorfor.

Tvillingerne

At være sød eller diplomatisk virker bare ikke i dag. Kolleger eller associerede er ikke interesseret i kompromis, så spild ikke energien på at forsøge at overbevise dem.

Krebsen

Det er nok klogt ikke at vise sårbarhed til dine kære og venner i dag. Omstændigheder bringer disharmoni og uoverensstemmelser, især når det handler om penge.

Løven

Der er dæmpede men intense følelser med familien eller associerede i dag. Folk stiller an med det modige fjæs til tingene, også selv om de er nervøse p.g.a. uforudsigeligheden.

Jomfruen

Om der nogensinde er et tidspunkt at sige nej på, så er det i dag. Brug ikke hvad du ikke har bare for at være sød ved folk, som sikkert alligevel ikke sætter pris på det.

Vægten

Merkur, som er i dit tegn, støder sammen med Pluto i dag – opskriften på fejlslagen forsøg på at skabe fred og kompromis. Udmat ikke dine resurser på familie eller venner.

Skorpionen

Månen som er i dit tegn vækker intense følelser når du har med partnere og associerede at gøre. Du kan ikke stoppe folk i at gøre det de ønsker at gøre.

Skytten

Der er ubehagelige understrømme bag kulisserne, måske i forbindelse med at bryde konventioner og tabuer. En diplomatisk tilgang hjælper ikke.

Stenbukken

Relationer til venner, børn eller en romantisk forbindelse går ind i en følelsesmæssig anstrengt fase. Professionelt tilslører nogen et ultimatum diplomatisk.

Vandmanden

Der kan være anstrengende relationer til en mentor eller associeret i dag. Regner og konventioner brydes. Overtalelsestaktik falder for døve øren.

Fisken

Partnere og andre leverer ikke det du ønsker, heller ikke hvis deres afslag pakkes i diplomatisk sprog. Kolleger er uforudsigelige eller provokerende.

Dagens horoskop lørdag d. 19. september 2020

Vædderen

Enighed er svær at opnå denne lørdag, men det hjælper ikke hvis du modsætter dig en indsats for fred. Folk er nødt til at forestille sig win-win-løsninger.

Tyren

Det kan være svært for dig at række ud følelsesmæssigt til folk du holder af – det er som om de går rundt med et beskyttende skjold. Måske har de brug for at føle sig forståede.

Tvillingerne

Forvent ikke at folk du holder af er lette at have med at gøre denne lørdag. Du forsøger dog at søde pillen, de har det med at være skrøbelige og i defensiven.

Krebsen

Hjemlig harmoni er ikke helt som du ønsker det skal være i dag, hvor partnere og andre er stædige og defensive. Hvis fornuft ikke virker, så prøv med intimitet.

Løven

Du vil gerne glatte over forskelle i dag, men nogle af dem du møder i dag ønsker at skændes. Det nytter ikke meget at forsøge at ændre nogens meninger.

Jomfruen

At have med børn og dine kære at gøre i dag er en kunstart, for de har det med at modstå forsøg på kompromisser. Spild ikke energien på at diskutere om penge.

Vægten

Det er en social og udadvendt lørdag, men du kan rende ind i kontroverser derhjemme. Hvis folk forsøger at dominere, kan de måske afvæbnes med diplomati.

Skorpionen

Du er måske i defensiven i dag, eller endda stikkende. I aften bevæger månen sig ind i dit tegn, hvilket vækker mange stærke følelser og kontrol tendenser.

Skytten

Det kunne være en dag fyldt med sociale begivenheder, selv om du kan finde det svært at komme i det rette humør. Når det bliver aften søger du ro og alenetid.

Stenbukken

Mens det er en god weekend til at lære og forstå noget, kan du blive provokeret når folk nægter at tage side. Ifølge dig er fakta fakta.

Vandmanden

Det kan være svært at få oplyste ideer til at harmonisere med din aktuelle situation. Søde grunde gør ikke meget for at lindre det pres du er under.

Fisken

Der kan være uenighed blandt de mennesker du er sammen med i dag. En ting er ideer, en anden er faktiske realiteter – især når det gælder den sociale situation.

Dagens horoskop fredag d. 18. september 2020

Vædderen

Folk bøjer sig bagover for at være diplomatiske og undgå konflikter i dag. Nogle vil tænke, at forhandlinger er et tegn på svaghed, andre vil ikke.

Tyren

Det er en udmærket fredag til at arbejde sammen med kolleger på opgaver som bringer fred og harmoni i en tid med konflikter og dødvande. Det er principperne der tæller.

Tvillingerne

Det er en glad og kreativ dag med børn og andre, som tror på selv-udtrykkelse. Brug dine diplomatiske talenter til at tage luften ud af modstanden.

Krebsen

Partnerskab går ind i en ny konstruktiv fase, mens der etableres harmoni i hjemmet. Andre kan dog være argumenterende og principryttere.

Løven

Det er en udmærket dag til at få dine ideer ud, selvom nogle mennesker du arbejder sammen med udøver modstand og er defensive. Du skal vinde over hjerter og sind.

Jomfruen

Det er en udmærket tid til at dele belønninger ud, men du kan ikke gøre alle tilfredse hele tiden. Hold dig til principper om lighed og fairness.

Vægten

Månen møder Merkur i dit tegn i dag, hvilket indikerer at du gør en stor indsat for kompromis og at være diplomatisk. Bare fordi nogle er uenige betyder det ikke at de har ret.

Skorpionen

Lige nu er det vigtigt at opveje fordele og ulemper ved konfrontationer. At være villig til at gå på kompromis er ikke nødvendigvis et tegn på svaghed.

Skytten

Der er opmuntrende udvikling i din karriere nu, hvor omstruktureringer begynder at have effekt. Venner og partnere argumenterer for en afbalanceret og diplomatisk tilgang.

Stenbukken

Der er mange stemmer som argumenterer for balance, diplomati og kompromis i dit professionelle liv. Du har en mere pragmatisk tilgang og holder dig til dine våben.

Vandmanden

Det er en udmærket dag for partnerskab og at være enige om den bedste brug af resurserne. Du er åben overfor forskellige meninger, men ikke villig til at vise svaghed.

Fisken

Folk argumenterer for afbalanceret distribution af resurser og er villige til at gå på kompromis. Lige nu er der ingen kompromisser om principper i dit DNA.

Dagens horoskop torsdag d. 17. september 2020

Vædderen

Der er et laserlignende fokus på effektivitet nu og det er essentielt at hjælpe til og at tilpasse sig behovet for de kræfter der er. Det er ikke tiden til tilbageslag.

Tyren

Det er en udmærket dag til at starte et nyt projekt med et kreativt team eller med børn. Der kan opbygges rammer for succes, især med hensyn til yderligere uddannelse.

Tvillingerne

Sæt nye systemer på plads for at familielivet kan fungere bedre. Det er en udmærket dag til investeringer, men du er nødt til at overbevise en skeptisk partner.

Krebsen

Nymånen i dag fremhæver klarer tanker, effektivitet og produktive partnerskaber. Din villighed til at lytte og hjælpe til vinder over tøvende partnere.

Løven

I dag er en god dag til at investere tid og penge i et arbejdsprojekt og i samarbejdsprojekter med seriøse og engagerede kolleger.

Jomfruen

Nymånen i dit tegn denne torsdag fremhæver en klar plan for fremtiden, som vil have langsigtet gavnlige konsekvenser for de mennesker du holder af og respekterer.

Vægten

Du sætter nye vaner og praktikker på plads, som hjælper dig til at strukturere dit indre liv og daglige rytmer. Hvis der opstår diskussion, så undgå uenighed gennem kompromis.

Skorpionen

Nye grupperinger kan blive indviet i dag, som kan være gavnlige for sociale virksomheder og uddannelsesmiljøer. Du er måske nødt til at tænke dine planer om.

Skytten

En ven forsøger at overtale dig til at tænke positivt på den mest diplomatiske måde og du føler måske at tingene går fremad. Nye karrieretræk bringer succes.

Stenbukken

Nymånen denne torsdag harmoniserer perfekt med din tegnhersker, Saturn, og det er en udmærket dag til at lave planer om at forbedre dine evner og kvalifikationer.

Vandmanden

En opmuntrende ny udvikling i partnerskab og deleøkonomien giver dig en følelse af, at livet bliver mere trygt. Fundamentet for solid vækst lægges.

Fisken

Folk organiserer sig og gruppefundamenter konsolideres. Det begyder at føles som om at de sidste puslespilsbrikker falder på plads.

Dagens horoskop onsdag d. 16. september 2020

Vædderen

Det er en god dag til at tage fat i de løse ender og skabe bedre organisatoriske systemer. Nye initiativer sætter arbejdslivet på et langt stærkere fundament.

Tyren

Din selvudtrykkelse og frihed til at være nøjagtigt som du ønsker at være, især når det gælder familien, accepteres kun modvilligt af en partner, som har behov for at tænke sig om.

Tvillingerne

Tag de praktiske skridt til at lindre ængstelse blandt associerede og familien. Det er svært at opnå enighed, men lige nu er vejen frem diplomati.

Krebsen

En tæt analyse af detaljerede planer viser udmærkede resultater, som fører til langsigtede samarbejdsprojekter med partnere, endda mens forhindringer bygges op.

Løven

Du er i en proces med succesfuld omorganisering af økonomien og aktiverne. Sund fornuft og god planlægning fører til produktivt samarbejde med dedikerede kolleger.

Jomfruen

Forud for nymånen i dit tegn er du i stand til at synkronisere planer med et kreativt team eller omkring opdragelse. Folk er frygtsomme og et kompromis er essentielt.

Vægten

Det er det usædvanlige venskab og kontakter som tænder dig lige nu og du er villig til at bryde et par regler. Dit hjem kan være et anker i uforudsigelige tider.

Skorpionen

Dit fokus er på venskaber og gruppearbejde og din tid skal planlægges effektivt, for at indarbejde uddannelses- eller kommunikations udfordringer.

Skytten

Nye organisatoriske initiativer på jobbet fører til effektivitet og besparelser og du kan stole at på ledelsen vil lave de rigtige planer. Kompromisser skabes for din skyld.

Stenbukken

Der er en lovende udvikling i forbindelse med nye planer om at udvide dine horisonter intellektuelt og få nye evner. En udmærket tid for partnerskab.

Vandmanden

Forandringer og omvæltninger på jobbet virker til din fordel og du vil opleve, at når du planlægger godt og bruger sund fornuft, går tingene endnu bedre end du forventede.

Fisken

Du vil opdage at de vigtige mennesker i dit liv er meget støttende lige nu og ved at planlægge sammen, kan du opnå de mål du har sat for dig selv.

Dagens horoskop tirsdag d. 15. september 2020

Vædderen

Det kan være en glædelig dag, især hvis der er planlagt noget underholdning. Dvæl ikke for meget over karriere udfordringer – tag et sjovt initiativ.

Tyren

Din tegnhersker, Venus, interagerer med Uranus, hvilket vækker dit behov for at være alt andet end konventionel. Du gør et overraskende træk og resultatet er spændende.

Tvillingerne

Det er en god tid til kreativ kommunikation og du kan måske få kontakt med en ven, som har brug for dit råd, omkring hvordan denne kan komme ud af problemerne.

Krebsen

Et i sidste minut karriereinitiativ kan give udmærkede økonomiske resultater. Det som virker nu, er at udvinde de aktiver du har, frem for at starte noget nyt.

Løven

En person der står dig nært foreslår noget utraditionelt, som kan få indflydelse på din karriere. Vovede initiativer kan måske betale sig, men det er vigtigt at have kolleger ombord.

Jomfruen

Du ønsker måske at holde dig for dig selv i dag, især hvis du ønsker at arbejde på noget kreativt alene. Du er oppe imod nogen modstand fra familien.

Vægten

Du bliver involveret med nogle usædvanlige mennesker lige nu, som på en måde går imod kornet. Følelsesmæssigt kunne det betyde, at du ender med at distancere dig selv.

Skorpionen

Få støtte fra professionelle associerede for dine initiativer, mens der er et vindue af muligheder. Før du får fremgang skal du arbejde på en omhyggelig strategi.

Skytten

Professionelt er det en tid, hvor en leder eller et team foretager de rette træk til at konsolidere en plan i en tid med forandring. Fokuser på fremtiden.

Stenbukken

Undgå at afskrække familiemedlemmer som ønsker at tage initiativet. Du taler realismens stemme. Lav nye planer med partnere for at få de bedste resultater.

Vandmanden

En der står dig nært kommer med noget helt uventet i dag. Du tilpasser dig hurtigt og laver stensikre planer med partnere.

Fisken

Det er en god tid for arbejdsinitiativer, men vær forberedt på noget som du ikke helt forventede. Fremgang nu vil blive en test af samarbejde og diplomati.

Dagens horoskop mandag d. 14. september 2020

Vædderen

Ugen starter kreativt. Det er meget sjovere, at være sammen med dem du holder af, frem for at relatere til ledere og chefer. Mød de mennesker du holder af.

Tyren

Det er en behagelig dag, især hvis du arbejder hjemmefra, hvor det er rart at have dem du holder af omkring dig. Du er villig til at sprænge en overraskelse.

Tvillingerne

Det er en perfekt dag til kommunikation og til at mødes med kreative mennesker, især i et uddannelsesmiljø. Alt handler om selv-udtrykkelse.

Krebsen

Du har selvtilliden til at bruge penge i dag og samtidig skærer du igennem til essensen i din kommunikation, forenkler i høj grad tingene.

Løven

Din popularitet er stigende og folk elsker at være i dit selskab. I dag foretager du et afgørende træk, som skærer unødige udgifter eller arbejde væk.

Jomfruen

Solen som er i dit tegn interagerer med Pluto denne mandag, hvilket giver dig adgang til afgørende magt. Brug til at luge ud i ineffektivitet i hjemmet eller i et kreativt team.

Vægten

At være sammen med de venner og grupper du holder af, får dig til at have det godt med dig selv. Din popularitet og stil er kilde til inspiration. Du har en overraskelse i ærmet.

Skorpionen

Du graver dig ned i det lange træk på jobbet. Karismatiske mennesker i ledelsen opmuntrer dig selv om der er betydelige udfordringer der stakker sig op.

Skytten

Du starter arbejdsugen med frisk energi og tillid til at skabe vigtige ændringer i dit liv. Der er inspiration at finde fra venner, herhjemme eller i udlandet.

Stenbukken

Et partner laver et kommunikations gennembrud, som bringer dig nærmere en formel forpligtelse, som vil være meget gavnlig, især når det gælder om at øge dine evner.

Vandmanden

Dine relationer kan være yderst behagelige i dag, når bare du er åben overfor overraskelser og nogle få ændringer. Det er en tid med stor psykologisk indsigt.

Fisken

Det bliver nok en sjov mandag på jobbet. En positiv rystetur socialt ændrer spillet for dig og du får en følelse af fremdrift efter en svær periode.