Seneste 7 dage

Her kan du læse de foregående 7 dages horoskoper.

Dagens horoskop fredag d. 30. september 2022

Vædderen

Det er en meget positiv dag for relationer, studier og rejser. Partnere eller potentielle partnere er på samme bølgelængde, og luften er præget af positive vibes.

Tyren

Nye positive tendenser påvirker dit daglige arbejdsliv nu, og relationerne til kollegerne er dybe og givende. Du ved, hvordan du får dine meninger accepteret og omfavnet.

Tvillingerne

Det er en udadvendt dag, og du kan forvente, at partnere og venner opmuntrer dig til at komme ud og rejse. Måske er det på tide at stoppe med at nørde og blive social.

Krebsen

Der er meget opmuntrende tendenser på arbejde i dag, og kolleger er interesserede i opsøgende arbejde og ekspansion. Også derhjemme er trends positive og harmoniske.

Løven

Du får gavn af ??en ny ledsager, der bringer et element af harmoni og endda romantik ind i dit liv. Rejser og kulturelle oplevelser er på dagsordenen.

Jomfruen

Der er en voksende bevidsthed om miljøpåvirkning, og du stræber efter at fjerne spild. Alligevel kan der være nogle fine ting, du gerne vil anskaffe til boligen.

Vægten

Denne fredag ??får en ekstremt god start, og det er et glimrende tidspunkt for intellektuel vækst, rejser og udvikling af positive relationer. Romantik er i luften.

Skorpionen

Der er positive nye tendenser på arbejde, især for partnere. Du mærker overflodsånden, og disse påvirkninger fortsætter og forbedres i løbet af weekenden.

Skytten

Månen kommer ind i dit tegn i dag og forbinder Venus og Jupiter ind i et harmonisk og superromantisk mønster. En god fredag ??for venskaber, børn og kærlighed.

Stenbukken

I øjeblikket er der meget positive tendenser både i dit hjemlige liv og i din karriere. Du vil opdage, at ledelsen kun er alt for glad for at følge din planer.

Vandmanden

Det tegner til at blive en glad og social fredag, og der er særligt gode rammer for læring og gruppearrangementer. En tid til romantik og nydelse.

Fisken

Det er en fremragende fredag ??for professionel avancement, og du vil opdage, at folk er glade for at bidrage med ressourcer til dine projekter. Undgå at love for meget.

Dagens horoskop torsdag d. 29. september 2022

Vædderen

Partnerskabsspørgsmål ser lovende ud, og søde folk dukker op i horisonten. Vigtig information kommer til overfladen, som afklarer en professionel sag.

Tyren

Der opstår en ny situation i dit arbejdsliv, og du kommer til at have meget mere kontrol. Et spørgsmål forbundet med børn løses, efterhånden som information kommer frem.

Tvillingerne

En, du har hjulpet, når derhen, hvor de ønsker at være. Du fortsætter med at optrevle mysterier og hemmeligheder, som rummer nøglen til en positiv transformation.

Krebsen

Du afdækker nogle delikate hemmeligheder, som er forbundet med en, du er tæt på. Derhjemme begynder en ny og positiv trend – måske med, at nogen dukker op.

Løven

Økonomiske oplysninger kommer frem, som kan føre til reformer i hjemmet eller på arbejdspladsen. En sød kollega dukker op, og du vil opbygge et stærkt bånd i de kommende uger.

Jomfruen

En afgørende brik i puslespillet dukker op i dag, når information eller forbindelser fra fortiden kommer til overfladen. Det er en intens og følelsesladet proces.

Vægten

Din tegnhersker Venus kommer ind i Vægtens tegn i dag – en stor og positiv forandring for dig. Du kommer ud af isolation og skaber nye og harmoniske relationer.

Skorpionen

Du samler erfaringer og informationer, og denne torsdag dukker nye og lettere ubehagelige sandheder op til overfladen om omstændigheder forbundet med fortiden.

Skytten

Der er lovende nye udviklinger i dit sociale liv, efterhånden som nye mennesker dukker op på scenen, som vil give dig en del modspil. Mulighed for romantik.

Stenbukken

Nye trends begynder i dit professionelle liv, og måske også nyt lederskab. Et mere afbalanceret og æstetisk miljø og bedre menneskelige færdigheder gør forskellen.

Vandmanden

Det er en intens dag fagligt, og en masse begravede emner kommer op til overfladen. Det er det værd at grave dybt for at afsløre hemmeligheder fra fortiden.

Fisken

Guder og gudinder smiler til dig, og mystiske hemmeligheder afsløres i vigtige forhold. Tabuer udfordres. Folk kan være udfordrende, men rare.

Dagens horoskop onsdag d. 28. september 2022

Vædderen

Der er en betydelig latent angst i luften, sandsynligvis på grund af økonomisk usikkerhed eller omstrukturering. For dig ser tingene dog positivt ud.

Tyren

Det er svært at håndtere andre mennesker i dit personlige eller professionelle liv, og der er følelsesmæssige understrømme. Du er klar til at komme ud af en svag position.

Tvillingerne

Stemningen på arbejdet kan være anspændt i dag, måske fordi kolleger er ængstelige for, at strukturelle ændringer finder sted. Du er optaget af at løse et gammelt problem.

Krebsen

Du kommer ud af en vanskelig situation, og fokuser nu på familieharmoni. Det er en følelsesmæssig intens dag. En ven eller et elsket familiemedlem kommer snart for at holde dig med selskab.

Løven

Du har måske følt dig ret presset i visse forhold, der er påvirket af omvæltninger og forandringer. Heldigvis kommer der nogen for at gøre livet meget sødere.

Jomfruen

Du har travlt med at afklare en række personlige problemer. Nogen forlader dig efter et godt udført arbejde. Nye interesser forbundet med bæredygtighed begynder at vokse.

Vægten

Du oplever måske betydelig usikkerhed om kompetence og selvværd. Det er bare fordi dine ressourcer er opbrugt – en snarlig overgang gør det hele godt igen.

Skorpionen

Månen kommer ind i dit tegn i dag, og vækker dine evner til at fornemme de følelsesmæssige strømninger i vigtige forhold. Du har et solidt anker, selvom der er omvæltninger.

Skytten

Der er meget angst bag kulisserne, måske på grund af omstruktureringer i arbejdsmiljøet. Du har en tendens til at være fokuseret på dine egne projekter.

Stenbukken

Det lykkes dig at opbygge solide alliancer med kolleger, hvilket er en slags forsikring mod forandring. Et giftigt socialt problem dukker op igen og skal muligvis håndteres.

Vandmanden

Mennesker du relaterer til kreativt og professionelt ønsker at være venner og allierede. Der kan være en vis spænding eller angst, fordi fremtiden stadig er uforudsigelig.

Fisken

Du kan føle, at du er en kanal for energi fra fortiden, hvilket kan være en velsignelse og en forbandelse. Det lader til, at der er så meget usikkerhed, uden en klar forløsning.

Dagens horoskop tirsdag d. 27. september 2022

Vædderen

Forholdene er perfekte til et læringsprojekt i et gruppemiljø. Du danner de helt rigtige forbindelser. Der vil være op- og nedture, men ultimativ succes.

Tyren

Du fornemmer at en gunstig destination hurtigt nærmer sig, og det er en lettelse efter alt det arbejde, du har lagt i. En elsket har stadig nogle uafsluttede sager.

Tvillingerne

En god ven knytter et bånd til en gruppe, hvilket påvirker de kommende måneder. Det er et godt tidspunkt for rejseplaner eller et intellektuelt engagement.

Krebsen

Folk, du er usikker på, planlægger måske noget, og du skal være med på det. Når du bygger alliancer, er din bedste fremgangsmåde et venskabeligt kompromis.

Løven

Undgå skænderier på arbejdet – bedre at gå på kompromis. Andre mennesker danner stærke og varige alliancer, og den kloge Løve søger at bidrage gennem diplomatiske træk.

Jomfruen

Du har taget radikale skridt for at fjerne eventuelle misforståelser, og nu er det bare et spørgsmål om at rydde op i det, der er tilbage. Der venter et par intense dage forude.

Vægten

Du har ryddet alle de gamle bekymringer væk, og en lykkelig destination er i sigte. Venner har forberedt vejen. Rådgivere har fjernet tvivlen. Lovende udvikling.

Skorpionen

Du knytter et solidt bånd til familie og samfund. Dit bidrag til en organisation får muligvis ikke åben anerkendelse, men de kan ikke undvære dig.

Skytten

Mange spørgsmål i din karriere og i ledelsen bliver afklaret lige nu, hvilket kan frigive ressourcer, der er blevet blokeret. Der bygges stærke alliancer.

Stenbukken

Da Mars harmonerer med din tegnhersker Saturn i dag, dannes der en langsigtet alliance med kolleger på arbejdet. Du kan regne med støtte i de kommende måneder.

Vandmanden

Overlad bekymringer til eksperter – din holdning er uangribelig. En stærk alliance med kreative mennesker bringer vækst og succes i de kommende måneder.

Fisken

Derhjemme viser et socialt eller byggeprojekt store fremskridt. I løbet af de næste par måneder vil der være succeser og skuffelser, men konkrete resultater kommer i sidste ende.

Dagens horoskop mandag d. 26. september 2022

Vædderen

Ugen begynder med en positiv udvikling i forhold til andre. Det er en fantastisk tid til at deltage i en gruppe og bidrage med ideer, som de sætter pris på.

Tyren

Et afgørende møde finder sted i dag, som giver dig indsigt i din situation. Ingen grund til at lade andre mennesker bruge dig – nu er det tid til at eliminere pligter, du ikke ønsker.

Tvillingerne

Dit klare indsigt løser fuldstændigt et problem, der har ramt pårørende. Du identificerer og løser alle de gamle problemer og håndterer dem gennem direkte snak.

Krebsen

Hvis du er i modstrid med et dynamisk individ, så lad være med at bekæmpe dem. Det er mere konstruktivt at nå frem til et kompromis, som vil bringe ekspansion og succes.

Løven

Der er så meget at lære nu, og det er vigtigt at lytte til ledere på området uden at diskutere for meget. Det er en strålende dag til sociale lejligheder og læringsmiljøer.

Jomfruen

Merkur retrograd kommer i konjunktion med Venus i dit tegn i dag, og det er en katharsis tid, hvor problemer løses på den ene eller anden måde.

Vægten

Indflydelsesrige venner åbner op for et helt nyt scenario for dig. Alt falder på plads, og du ved præcis, hvad du skal gøre for at slippe dine problemer og finde gode løsninger.

Skorpionen

Noget af dit bedste arbejde vil blive udført i privatlivets fred i løbet af de næste to dage. Du kan oprette vigtige forbindelser under radaren. En ven eller partner afslører en hemmelighed.

Skytten

Der er en stor udvidelse af dine sociale forbindelser nu, men du bliver nødt til at være tålmodig med folk, der som sande diplomater vil gøre alt for at bevare freden.

Stenbukken

Arbejdsugen starter med nye tendenser i ledelsen, som søger at vinde gunst blandt folket. Ved at pleje forbindelser og give folk hvad de ønsker er udvidelse garanteret.

Vandmanden

Der er en fremragende start på ugen, især hvis kommunikation er på dagsordenen. Kreative og intellektuelle projekter blomstrer. Børn er samarbejdsvillige.

Fisken

Ugen starter med noget af en rystelse i vigtige forhold. Svage led elimineres, og det frigør energien. Forvent store udviklinger, som forbedrer situationen for andre.

Dagens horoskop søndag d. 25. september 2022

Vædderen

Nymånen i dag fremhæver relationer, og der er nogle dynamiske udviklinger på vej, som helt sikkert vil udvide din horisont på den ene eller anden måde.

Tyren

Der skal være en afklaring af synspunkter. En, du er meget tæt på, kommer for at ordne tingene. Tingene kan kun blive meget bedre fra nu af.

Tvillingerne

Der er vigtige nye udviklinger i partnerskaber, venskaber eller i forhold til børn. Du er på en redningsmission for at hjælpe nogen med at komme ud fra et svagt sted.

Krebsen

En nymåne i dit solare 4. hus sætter fokus på familie og karriere, og der er muligheder for udvidelse. Æstetik og kompromiser værdsættes.

Løven

Nymånen senere denne søndag fremhæver nye tiltag til at møde mennesker og udvide din intellektuelle horisont. Rejser kan være på dagsordenen.

Jomfruen

Det er en meget travl søndag med mange personlige emner, der skal løses. Senere er der fornyet fokus på relationer og muligheder for økonomisk ekspansion.

Vægten

Senere denne søndag bringer en nymåne i dit tegn en beslutning om at komme ud af selvpålagt isolation og begynde at udvide din kreds af forbindelser.

Skorpionen

Nu hvor weekenden nærmer sig enden, begynder du at værdsætte at have fred og ro alene. Der er meget, du kan gøre uden at skulle være sammen med mennesker.

Skytten

Nymånen i dag fremhæver en udvidelse af din omgangskreds, hvor nye venner kommer ind i billedet. Det er en god søndag til sociale arrangementer og kulturelle aktiviteter.

Stenbukken

Nye tiltag påvirker karriereplanerne nu, og tendenser ser gode ud for samarbejde og partnerskaber. Det er ude med den gamle ledelsesstil og ind med den nye.

Vandmanden

Nye horisonter åbner sig nu, som kan bringe rejser, tilfredsstillende kulturelle oplevelser og studiemuligheder. Tingene udvikler sig godt i løbet af de næste par uger.

Fisken

En du er tæt på, måske en partner, kommer sammen med en ven for at revurdere den position, de befinder sig i. Vigtige reformer er på vej.

Dagens horoskop lørdag d. 24. september 2022

Vædderen

Du kan danne nogle gode venskaber eller alliancer med en gruppe nu, og de ideer og input, du kommer med, er virkelig værdsat. Det er en langsigtet projekt.

Tyren

Din hjerne er på overarbejde lige nu, mens du bekymrer dig om, hvordan du skal håndtere nogle specifikke forhold, der virker uoverskuelige. En du er tæt på kommer til undsætning.

Tvillingerne

Der er en del arbejde derhjemme i denne weekend, og du skal hjælpe et familiemedlem, der er desorienteret og forvirret. Der kan være bedrag i luften.

Krebsen

Du kan få lavet mange kommunikations- eller planlægningsopgaver i løbet af weekenden, men bestræb dig på ikke at stresse. Det er vigtigt at bruge tid på at skabe harmoni i familien.

Løven

Der kan være nogle økonomiske løse ender, og et forstyrrende socialt liv kan forværre situationen. Fokus er nu på kompromis, kommunikation og relationer.

Jomfruen

En Måne-Venus-Merkur konjunktion i dit tegn i weekenden fremhæver familie- eller professionelle problemer, der har hobet sig op og skal løses. Det er oprydningstid.

Vægten

Du bruger weekenden til at tage fat på alle de kiksede problemer, der har forvirret dig. Måske skal du fjerne nogle urealistiske forventninger til kærlighed eller arbejde.

Skorpionen

En irriterende situation socialt eller i dit kærlighedsliv vil løse sig selv på grund af indflydelsen fra en dygtig ven. Fokuser på at opbygge et stærkt fundament i dit eget liv.

Skytten

Der ser ud til at være en del aktivitet med samarbejdspartnere, som forsøger at grave sig ud af en svag situation. Dit fokus er dog et andet sted.

Stenbukken

Der kan være en masse kontroverser i gang, da folk prøver at finde ud af, hvad de skal tro på, og hvad de skal kassere. Der er brug for en ny undersøgelse af skjulte fakta.

Vandmanden

Du kan fjerne en masse bekymringer nu, især hvis der er en rationel analyse af økonomien og afhængighederne. Det er ikke stabile tider, men tiden er på din side.

Fisken

Partnere og familie slår hovederne sammen for at løse et gammelt problem. De skal af med de opgaver eller forbindelser, der dræner dem. De har også brug for, at du har empati.