Seneste 7 dage

Her kan du læse de foregående 7 dages horoskoper.

Dagens horoskop mandag d. 23. maj 2022

Vædderen

Arbejdsugen starter med nogle mindre bekymringer og bøvl, så det første du skal gøre er at rydde dækkene for forstyrrelser, du ikke længere har brug for.

Tyren

Ugen starter positivt, hvor du kan bruge dine gode forbindelser med personer og autoritetsgrupper. Der er nogle gamle ting at tage sig af.

Tvillingerne

I begyndelsen af ??denne uge kan du genoprette forbindelsen til en ven eller associeret for enten at lægge sidste hånd på noget, eller for at skære igennem til det væsentlige og droppe alt andet.

Krebsen

Du gør dit bedste arbejde nu alene og uforstyrret, samtidig med at du bevarer fremragende forbindelser med de indflydelsesrige mennesker, der kan fremme dine ideer.

Løven

Der er venner, du kan kontakte nu for at få råd om, hvad der skal gøres. Det er en tid med personlig ekspansion, som er fremragende til gruppearbejde og rejser.

Jomfruen

Du kommer i kontakt med en, der er træt og desorienteret, og giver dem de råd og oplysninger, de har brug for. Det er en tid, hvor du arbejder hårdt for at bringe hemmeligheder frem i lyset.

Vægten

Selvom du måske er uden for din komfortzone, kan du stole på støtte fra dine kære, eller fra den kreative gruppe, du er involveret i. Internationale eventyr trives.

Skorpionen

Nogen giver dig adgang til oplysninger, der har været fortrolige, og den viden, du modtager, hjælper dig med at ryste forvirringen af. Du gør dig klar til at starte forfra.

Skytten

Der er lavet introduktioner, som bringer kreativ inspiration og nogle gode forbindelser. I løbet af den næste uge eller deromkring får du et utroligt energiboost.

Stenbukken

En elsket er fuld af initiativ, og du støtter dem gerne. Mennesker er i forandring, og roller ændrer sig, hvilket vil gøre en stor forskel for familiens rytmer.

Vandmanden

Nogen kan genoprette forbindelsen i familien, hvilket bringer en række hemmeligheder eller misforståelser frem sammen med en psykologisk nyorientering i løbet af den næste uge eller deromkring.

Fisken

Folk kommer og går, og der er fokus på eventuelle hemmeligheder eller løgne, der nu er afsløret. Sandheden blottes og skjulte ting kommer op til overfladen.

Dagens horoskop søndag d. 22. maj 2022

Vædderen

Tidligt i dag er der fokus på gruppearrangementer og pligter. Denne søndag er også et tidspunkt, hvor en person kommer i kontakt igen med nogle positive nyheder.

Tyren

Der kan være arbejde at udføre i forbindelse med karriere- eller familieforpligtelser søndag morgen. Nye fakta kaster lys over familieøkonomien.

Tvillingerne

Der er behov for at vende tilbage for at ordne uafsluttede sager, hvilket kan betyde, at du er ude af cirkulation i et stykke tid. Du kan overdrage opgaver til en nærtstående.

Krebsen

Med ny information til din rådighed, forfølger du ekspansionsinitiativer alene og holder dig ellers for dig selv. Der er al mulig grund til at være optimistisk.

Løven

En mere udadvendt periode socialt begynder, og du kan forvente at møde nye venner og genskabe forbindelsen til gamle, især mennesker, der udvider din horisont og repræsenterer fremtiden.

Jomfruen

Tingene ser virkelig positive ud nu, men du skal muligvis vende tilbage for at løse et uløst problem. Der er en vis forvirring omkring forhold, hvilket kræver diskussion.

Vægten

Der er meget at være positiv over i forhold relationer og rejser. Det er OK at påtage sig et ansvar. Du vil opleve, at livet bliver mere hektisk; du bliver fanget i slipstrømmen.

Skorpionen

Du skal tale med en, måske en ven, som kan hjælpe dig i en overgangsperiode. Er du i tvivl om du skal tage et skridt eller ej, kan du regne med, at du snart starter et dynamisk nyt foretagende.

Skytten

En partner, du har en god forbindelse med, har nogle uafsluttede sager og vil midlertidigt være ude af cirkulation. Du kan altid gentoptage forholdet senere.

Stenbukken

Der er positive tendenser i forbindelse med børn og familie nu, og det er et ganske godt tidspunkt at bruge penge eller investere derhjemme. På arbejdet ændrer dynamikken sig, men det er alt sammen godt.

Vandmanden

Det er en fremragende søndag til fornøjelige aktiviteter med partnere, lokale rejser og møder med venner. Et barn kan være på vej mellem to steder.

Fisken

Månen kommer ind i dit tegn senere i dag og fremhæver ændringer, hvor folk kommer og går. Et familiemedlem ser ud til at stå på tværs af to muligheder og krydser en grænse.

Dagens horoskop lørdag d. 21. maj 2022

Vædderen

Det er en mentalt intens, men virkelig stimulerende lørdag, hvor folk tager kontakt fra nær og fjern. Det vækker en længsel efter at få mere kontrol over dit liv.

Tyren

Lørdag bringer nogle økonomiske emner frem, som kan repræsentere en stor mulighed. Penge, der kommer din vej, kan bruges på familie- og boligudvidelse.

Tvillingerne

Solen og Merkur kommer i konjunktion i dit tegn og indvarsler en weekend med fantastiske sociale muligheder. Du skal levere information og arbejde på uafsluttede forretninger.

Krebsen

Det er en fantastisk weekend, især hvis du vil i gang med et karriereinitiativ eller bare nyde noget privatliv. Forvent, at nogen kommer med interessante fakta.

Løven

Livet føles anderledes, og der er masser af muligheder. Karriereproblemer bliver lagt bag dig, og du genopretter forbindelsen til gamle venner og tænker på store rejser forude.

Jomfruen

Du videregiver information til en dygtig leder i dag, hvilket giver mulighed for en karriereudvidelse, partnerskab og en økonomisk indsprøjtning. Ryd uløste problemer af vejen.

Vægten

Det er en ekstraordinær tid til at udvide din omgangskreds, især med personer i udlandet, som måske ønsker at genoprette forbindelsen. En fantastisk weekend for kærlighed og venskab.

Skorpionen

I løbet af de næste par dage dukker vigtige hemmeligheder op til overfladen. Der er fokus på kendsgerninger, som er blevet skjult. Dine psykologiske talenter er efterspurgte.

Skytten

Der er et brag af aktivitet i forbindelse med andre mennesker denne weekend. Nye fakta kommer frem. Det hele ser godt ud for dig i forbindelse med børn, kærlighed og romantik.

Stenbukken

Denne weekend er en glimrende tid til aktiviteter med børn, kære og venner. Du kan forvente, at folk kigger forbi derhjemme – der er information at dele.

Vandmanden

Månen rejser gennem dit tegn i løbet af weekenden og styrker sociale aktiviteter, især med søskende, medstuderende og folk i nabolaget.

Fisken

Der er stor fokus på familiesager denne weekend, ikke mindst på grund af nyheder, som en partner kommer med. Det danner grundlaget for held og lykke og en større udvidelse.

Dagens horoskop fredag d. 20. maj 2022

Vædderen

Der er nogle alvorlige overvejelser angående karriere og din fremtidige bane. Efter en periode med forvirring er det tid til at eliminere de problemer, der dræner dig.

Tyren

Tidligt i dag ??skal du undersøge dine overbevisninger og eliminere problemer, der ikke fører nogen vegne. Senere er der forbindelser, der skal skabes for at styrke din personlige udvikling.

Tvillingerne

Der er nogle knudrede følelsesmæssige problemer at tage sig af tidligt i dag, men fredag ??aften byder på vidunderlige sociale og romantiske muligheder. Ræk ud på tværs af grænser.

Krebsen

En Måne-Pluto konjunktion tidligt i dag fremhæver nødvendigheden af ??at gøre noget ved forhold, der ikke længere tjener deres formål. Visse gamle forbindelser kan genetableres.

Løven

Mens din evne til at arbejde på et dybt psykologisk niveau er betydelig, er det nu, du skal ryste unødvendige byrder af sig. Tænk på fremtiden og på den store vide verden.

Jomfruen

Der er problemer, der skal afklares med dine kære tidligt i dag, men senere opstår der vidunderlige muligheder for samarbejde. Det er forbindelserne, der tæller.

Vægten

Visse problemstillinger bliver håndteret med succes her til formiddag, og senere i dag ??er der fantastiske muligheder for venskaber, udlandsforbindelser og glade begivenheder.

Skorpionen

Det er vigtigt at komme ud af kaotiske eller hemmelighedsfulde forbindelser og at reorientere sig mod nye muligheder på arbejdet, som vil bringe ekspansion og succes.

Skytten

Senere denne fredag ??er perfekt til enten at være sammen med venner eller skabe romantiske forbindelser. For den single Skytte er det nu tid til at genoplive en kærlighed.

Stenbukken

Der er gode muligheder for økonomisk vækst via kolleger, der skaber de rigtige forbindelser. Denne fredag ??er også et godt tidspunkt at nyde aktiviteter med familien.

Vandmanden

Læg dine bekymringer bag dig og tænk på nye muligheder, der opstår. Det er en fantastisk periode for læring og kommunikation og til at genoprette forbindelsen til nogen.

Fisken

Tidligt i dag kan der være problemer, der skal afklares vedrørende kommunikation. Et familiemedlem bringer nyheder, der løser sager der er blevet fejet under gulvtæppet.

Dagens horoskop torsdag d. 19. maj 2022

Vædderen

Du begynder at se dig frem til mere frihed til at gøre præcis, hvad du vil. Lige nu skal du dog håndtere de begrænsninger, der er pålagt fra oven.

Tyren

Det er tid til at genoverveje fremtidige planer, især når de vedrører uddannelse, økonomi og rejser. Penge kan komme dig vej, men lige nu er det måske ikke det rigtige tidspunkt at bruge dem.

Tvillingerne

Retrograd Merkur i dit tegn harmonerer med Jupiter, som er den perfekte anledning til at forbinde med en ven eller partner, der lover store ting.

Krebsen

I dag og fredag ??er fremragende til at genoverveje nogle partnerskabsforpligtelser og til at slippe af med byrder. Du får lyst til at arbejde mere bag kulisserne.

Løven

Nogle af de ting, du er ansvarlig for på arbejdet, er unødvendige, og du bør rydde dækkene for at kunne operere mere effektivt. Du har brug for en forandring.

Jomfruen

En harmonisk forbindelse mellem Merkur og Jupiter i dag hjælper dig med at genoprette forbindelsen til en partner, der har både ressourcer og energi at tilbyde. Det vil give udbytte senere.

Vægten

Du kan føle dig splittet mellem familieansvar og relationsbehov. Det kunne være en god idé at kaste mere lys over de ubevidste faktorer, som synes at diktere handlinger.

Skorpionen

Det er en ganske god dag for noget realistisk kommunikation om emner, der er blevet fejet under gulvtæppet. Måske har atmosfæren været for eftergivende.

Skytten

Der skabes en stærk forbindelse med en partner, hvilket åbner en ny verden af ??muligheder for romantik, børn og kreative projekter. Der vil også være tid til at oprette forbindelse igen senere.

Stenbukken

Det er en ganske god dag til på en positiv måde at håndtere følelsesmæssige understrømme relateret til partnere. Nye og oplysende fakta skaber en positiv transformation.

Vandmanden

En partner eller et familiemedlem er i gang med at skabe nogle positive forandringer i hjemmet. Gamle ting bliver smidt ud. En forbindelse til en nærtstående er genetableret.

Fisken

En partner eller et familiemedlem genopretter forbindelsen, og fremtiden ser god ud for familieforhold. Selvom nogen er væk et stykke tid, kan du være sikker på at de kommer tilbage.

Dagens horoskop onsdag d. 18. maj 2022

Vædderen

Med et meditativt og roligt sind kan du opdage en dybere mening i tingene, end du nogensinde har forestillet dig. Alternativt risikerer du at vandre ned ad det forkerte spor.

Tyren

Partnere og venner vandrer ind i kaninhullet ligesom Alice. Ikke at have nogen mening om noget er at foretrække frem for at have stærke meninger om alt.

Tvillingerne

Kolleger og medarbejdere forfølger måske illusoriske eller urealistiske mål – det er svært at være sikker. Ved at genoprette forbindelsen til en ven og partner får du de råd, du har brug for.

Krebsen

Du vil måske genoverveje nogle forhold, som har udlevet deres brugbarhed. Indsaml ny information, som kan bringe dig på rette vej til en karriereudvidelse.

Løven

Du kan træffe kraftfulde beslutninger om, hvordan du vil organisere dit arbejde og din karriere i løbet af de næste par dage. En ven fra det fjerne tilbyder befrielse.

Jomfruen

En partner eller et familiemedlem kæmper med en forhindring, som står i vejen for nye tiltag. Du skal etablere en forbindelse og formidle information for at bringe fremskridt.

Vægten

Familieansvar kan stå i vejen for nye tiltag i forhold til andre mennesker. Partnere eller kolleger ser ud til at være fanget i deres egen boble.

Skorpionen

Ligesom Alice tager du en bid af den magiske svamp. Dette kan føre dig ind i Eventyrland, men det kan også føre dig ind i mudret territorium, hvis du er forført af lyster.

Skytten

Du er ivrig efter at gøre et stort indtryk, men der er økonomiske overvejelser, der kan stå i vejen. En partner venter på dig og vil give dig en hånd.

Stenbukken

Månen går ind i dit tegn her på onsdag og fremhæver nogle udfordringer, der opstår på grund af nye udviklinger i dit familieliv. Tingene kommer til at fungere fint.

Vandmanden

En del af dig vil helst være alene, men venner og elskede har ideer, de gerne vil tale om. En positiv transformation er på vej i familien.

Fisken

Sociale forpligtelser kan sætte midlertidige begrænsninger på udvidelsesinitiativer. Ellers ser tingene positivt ud for partnerskab og familieplaner. Det er tid til at gøre tingene sammen.

Dagens horoskop tirsdag d. 17. maj 2022

Vædderen

Dette er en fremragende dag for relationer, især med mennesker, der befinder sig langt hjemmefra. Partnere er entusiastiske på dine vegne.

Tyren

På nogle måder befinder du dig i en isoleret position, men der er en masse følelsesmæssig støtte, både fra andre og fra din egen udforskning af personlige problemer.

Tvillingerne

Det er en uge, hvor du kan få dine ideer ud til mange mennesker. Dit hovedmål bør være at dele ideer med en partner eller ven, der har en stor vision for fremtiden.

Krebsen

Entusiastiske medarbejdere trives med din opbakning og optimisme – du skal bare sikre dig, at initiativer har et godt fundament. Vær specielt opmærksom på hvordan tingene er i udlandet.

Løven

Fremtiden ligger i en udvidelse af din horisont og gennem banebrydende aktiviteter, der rækker ud over lokale hensyn. Det er en fantastisk dag for romantik og kommunikation.

Jomfruen

Du står fagligt stærkt, men det bliver endnu stærkere, når du har backup fra entusiastiske samarbejdspartnere. Det er det, du skal sigte efter i denne uge.

Vægten

Det er en god dag for rejser og kommunikation. Det kan være en udfordring at finde ud af, hvad en partner eller kollega har i tankerne. Drømme er én ting, virkelighed en anden.

Skorpionen

I dag kan det føles, som om du er i kontakt med en uendelig inspirationskilde. Om dette overvælder dig eller inspirerer dig afhænger af, hvor meget klarhed du har.

Skytten

Det kan være en sjov og romantisk dag, som bringer din kreative energi og optimisme frem. På tidspunkter som disse kan stærke partnerskaber skabes – eller genskabes.

Stenbukken

Tingene står måske lidt stille på arbejdet, men det er en god tid til at nyde dit privatliv og til huslige fornøjelser. Der er store udviklinger på vej derhjemme.

Vandmanden

Det er en fremragende tid til møder, rejser og inspirerende forbindelser, især med venner, søskende eller folk i nabolaget. En god tid til at genskabe forbindelsen til børn.

Fisken

Mars kommer i konjunktion med Neptun i dit tegn, hvilket fremkalder et behov for at skabe noget stort og magisk. Bare sørg for, at du ikke vandrer ned ad den forkerte vej.