Seneste år

Horoskop for år 2021

Vædderen

Når 2021 begynder bevæger din tegnhersker, Mars, sig ud af Vædderen og ind i Tyren og livets slagmark og karrieren ændres radikalt. Efter kampe mod svære odds, især i den sidste del af 2020, falder alt nu til ro, fjendtligheder ophører, problemer med autoritære ledere forsvinder og en tid med konsolidering begynder.

Januar vil dog stadig bringe mange prøvelser og modstand, men det er mere i forbindelse med, hvordan du organiserer sikkerhed og økonomi og hvordan du tilpasser dig de massive forandringer som har indflydelse på samfundet og dine sociale alliancer på det tidspunkt. Så, selv om året begynder med et helt nyt sæt omstændigheder, er den første udfordring du møder, er hvordan du kan skabe en stærk økonomi under nye sociale, politiske og forretningsmiljøer. Hele attituden til penge og indkomst ændrer sig. Midten af januar er et godt tidspunkt for nye økonomiske partnerskaber.

Dine relationer bliver meget bedre og fyldt med potentiale i 2021. Marts og først i april er en periode, hvor potentielle partnere kommer ind i dit liv, hvilket giver rejser, udmærket kommunikation og uddannelseserfaringer sammen. Denne periode er det perfekte tidspunkt til at være sammen med de nye grupper som mirakuløst er blevet formet, som skaber gode venskaber og uddannelsesmuligheder. Dog er den hotteste tid for kærlighed og romantisk sent i juni og i juli og alle Væddere som leder efter romantik kan ikke fejle i at finde en ligeså motiveret partner. Det er en tid med lidenskab og drama og også en god tid for børn, fester og selvudfoldelse.

Overskriften for dette år er økonomisk omstrukturering og det har forbindelse til de konsekvenser af forandringer smedet af sidste års pandemi, som bringer reformer i måden forretning drives på og samfundet er organiseret. Det er din opgave at navigere i de tektoniske forandringer som sker, som har indflydelse på penge og sikkerhed.

Tyren

Der sker store struktur ændringer i dit professionelle liv her i 2021 og det kan føles som om du er fanget i et jordskælvs område, hvor jorden bevæger sig under dine fødder. For en Tyr, som holder af stabilitet, kan dette være en foruroligende oplevelse, men når Uranus jo er i dit tegn (fra 2018 til 2025) får du måske smag for at eksperimentere og uforudsigelige forandringer.

Mars går ind i Tyren når året starter og det har en dominerende indflydelse i januar og februar. Dette karakteriseres ved en partner, som kan være en del af radikale forandringer som du ubevidst beder om, eller af din egen trang til at ryste op i tingene i din karriere. Der er store forandringer i den organisatoriske struktur i dit professionelle liv. Måske et stærkere internationalt element, måske en stor social bevidsthed, måske en udskiftning af autokratiske ledere med mere oplyste mennesker. Det er mulighedernes land for dig, som er meget udtalt først i februar og sent i april. Hvis du ønsker forandring, så er det tid til at få det til at ske.

Sommermånederne – især midten af juli – er særligt gode for kærlighed og romantik og det er det perfekte tidspunkt til fester som involverer familie og partnere. Det er en tid, hvor venner eller børn kan komme fra nær og fjern, for at bringe glæde i dit liv og hvis du holder ferie i denne periode, så tag hen til et superromantisk sted.

Generelt bliver det et favorabelt år for dig, med banebrydende professionel udvikling. Midt i august til starten af september er perfekt for fremskridt på arbejdspladsen. Sidst i september er det tid til radikale relationer og december er ekstraordinær, for på dette tidspunkt er der en total ændring i dine overbevisninger og værdier. Nye intellektuelle horisonter bringer en helt ny forståelse for meningen med livet, mens året går mod enden og et nyt år starter.

Tvillingerne

Mens sidste år meget handlede om at tøjle din kreative fantasi, for at klare den ekstraordinære situation som pandemien var skyld i, og derfor var en meget følelsesmæssig tid for dig, vil dit fokus i 2021 blive på et helt andet område. Dette er vil blive et år hvor du radikalt udvider dine horisonter gennem rejser, studier og personlig udvikling. Det bliver et godt år – glædeligt og positivt.

De første tre måneder af 2021 bevæger din tegnhersker, Merkur, sig direkte og retrograd ind i Vandbæreren, og da både Jupiter og Saturn har bevæget sig ind i Vandbæreren (en historisk udvikling), vil du opleve fantastisk inspiration og håb i forbindelse med en fantastisk gruppe mennesker og du vil skabe partnerskab som legemliggør alle de oplyste kvaliteter for menneskelighed. Det er det mest fantastiske år for at være i kontakt med indflydelsesrige tænkere, grupper og organisationer og for at få akkreditiver og kvalifikationer, som giver en smag af karrieresucces først på sommeren.

Midten af februar er en virkelig inspirerende tid, både for kærlighed og dine relationer. Den enlige Tvilling møder en person, som kan være både en ven og en elsker, under rejser og studier, og det er også et udmærket tidspunkt for en genial udvikling i forbindelse med børn. Da formørkelses cyklusen er i dit tegn i år, vil både sol- og måneformørkelsen bringe højere intensitet og betydning for alle begivenheder, ikke mindst i slutningen af maj og først i juni, en tid som bringer mange mennesker ind i dit liv, så vel som potentiale for succesfulde forretnings- eller personlige partnerskaber.

Når du går ind i efteråret kan der opstå komplikationer i forbindelse med børn eller et kreativt eventyr. Du har stadig fantastisk støtte fra partnere, mentorer og internationale rådgivere på det tidspunkt, men du er måske nødt til at mobilisere en hårdere side af din natur, for at klare folk, som kan være mere manipulerende end du selv. Det er dog stadig et godt tidspunkt for kærlighed og romantik.

Krebsen

Der er en kraftig transition når du går ind i året 2021. Sidste år var der et intenst fokus på forretnings- og personlige relationer, som gik igennem en kæmpe transformationsproces. Folk der har stået dig nært oplevede sikker en masse udmattelse, som har krævet en masse af dig personligt. Men i 2021 er der langt mere fokus på at høste de positive resultater af den indsats både og du andre tidligere har gjort.

Det er et år hvor du må have med indflydelsesrige organisationer at gøre, som mere eller mindre bestemmer reglerne i samfundet – dog på en rimelig oplyst måde. Det er din opgave at arbejde med disse mennesker, især på et internationalt plan, og hvis du spiller dine kort rigtigt, kan du modtage masser af støtte, både økonomisk og når det gælder solidaritet. Det er den slags tid, hvor det hjælper at betale gæld til samfundet tilbage, men det er også en tid, hvor andre betaler deres gæld til dig. Derfor kan du forvente et økonomisk boost, især sidste i marts, hvor du modtager anerkendelse og ære.

Juli og august er vigtige måneder for din personlige økonomi og dette har delvist at gøre med tektoniske forandringer der sker i hele det økonomiske system som du er en del af. Det er vigtigt at insistere på at få mest muligt for det du leverer. Når du har med organisationer at gøre, som er i gang med omforandringer, så er det tid til at undersøge dine egne muligheder for at få gavn heraf. Gamle strukturer erstattes af nye og det får indflydelse på alt, fra dine sociale forbindelser til dine økonomiske ansvar. Julie er tiden til at feste og bruge penge, som anerkendelse af det du kreativt har opnået, mens august handler mest om forretninger.

Der er især fokus på både familie og karriere i september og oktober og der sker en masse, især derhjemme. Det er en tid hvor kompromiser der er kæmpet hårdt for skabes med folk, som ikke har lyst til at vise svaghed. Dog vil det vise sig, at udholdenhed betaler sig, især omkring midten af oktober. Der kan være en fordel ved at bryde med udslidte forbindelser til den tid, for at gøre et mere gavnligt bånd til folk med flere resurser muligt.

Løven

I 2020 var der et kraftigt fokus på den omstrukturering der skete i dit arbejdsliv som resultat af pandemien. Det var en tid du brugte konstruktivt, til at arbejde på at udvikle sundere vaner og opbygge din modstandskraft, både fysisk og følelsesmæssigt. Men alt ændrer sig i slutningen af det år og 2021 bliver udadvendt og alt handler om dine personlige relationer.

Når den historisk sjældne Jupiter-Saturn konjunktion falder i dit 7. hus – huset for partnerskab – og dominerer dette område i 2021, kan den enlige Løve forvente at møde den eneste ene, eller at blive involveret i en gruppe af mennesker, som har internationale forbindelser. Dette er en meget heldig tid og der skabes bånd nu, som kan vare i mange år. Venskaber bliver pludseligt langt mere vigtige og tager meget mere tid.

Du vil allerede i januar føle den gavnlige effekt af alle de nye forbindelser der kommer i din retning og i slutningen af måneden er det den perfekte tid til at forsegle en handel – hvad enten det er i dit kærlighedsliv eller socialt. Det kunne betyde rejser og det betyder i hvert fald en kraftig involvering i en gruppe. Det er vigtigt at lade den nye partner eller gruppe bestemme, hvordan tingene skal være og for dig at lægge din energi i at støtte dem. Når juli og august ankommer, kan du bruge din egen charme og karisma og tage en lederrolle. Juli er en dejlig tid til romantik, også selv om personen du tænker på er langt væk. Når august starter indgås der forpligtelser.

I dit professionelle liv ryster jorden under dig, når gamle strukturer rives ned og nye opstår. Der er en magtfuld trang til at frigøre dig fra en karrierevej, som ikke giver opfyldelse og den nye sociale alliance du former, kan give dilemmaer, mens du funderer over hvordan du skal navigere denne transition fra det gamle til det nye. Fakta er, at det er tid til at droppe slaveri overfor en udslidt arbejdsetik og til at eksperimentere lidt med din karriere.

Jomfruen

Når du går ind i 2021 er der mange ting under forandring. I det sidste år har du måske kæmpet med kreative ting og arbejdet på at overkomme blokaderne og i 2021 er det tid til at kaste dig selv ind i dit arbejde, for at udføre mirakler med folk du har forbindelse til. Januar og marts er en tid, hvor et helt nyt system tages i brug og det er din rolle, at være det opfindsomme geni, som arbejder tæt sammen med kolleger, for at sikre at de forstår deres nye rolle. Det er en tid med arbejds solidaritet, hvor nye praktikker tager i brug.

Det største fokus i 2021 er så på arbejde, karriere og økonomi og du kan forvente nogle virkelig gode resultater, ikke mindst på grund af at arbejds partnerskaber fungerer ekstremt godt. Nye horisonter åbnes og du starter måske også en sundere livsstil som øges ved at være sammen med venner og grupper, som har revolutionære ideer om, hvordan man skal agere i sit daglige liv.

En af nøgleperioderne i dit professionelle liv er i maj og i juni, hvor der er et langvarigt fokus på karrierefornyelse og partnerskab. Det er den perfekte tid for kommunikation og marketing, sammen med virkelig gode associerede, som deler dine ideer. Måneformørkelsen i slutningen af maj en ændring af spillet, på den måde, at nye horisonter åbnes, f.eks. med internationale kunder og klienter, eller gennem rejser.

Midt i maj bevæger Jupiter (som har med held at gøre) sig ind i dit modsatte tegn, Fiskene. For den enlige Jomfru kan dette indikere at en partner dukker op i horisonten og en heldig familie udvikling. Jupiter forlader Fiskene igen i slutningen af juli, for at returnere i januar næste år, så det kan være en relation bliver sat på hold, efter en blomstring i den tidlige sommer, især midt i juli. Romantiske erfaringer har måske en følelse af uvirkelighed eller eksisterer mere i fantasien i denne periode, men potentialet for givende relationer er virkeligt.

Vægten

Mens 2020 var karakteriseret af betydelige omvæltninger og forandringer i dit hjem og dit familieliv, så er tendenserne i 2021 langt mere positive, som vil føre til en gavnlig udvikling i dit kreative liv. Udfordringen for dig, er at overvinde forbehold om din præstation, og at engagere dig med tillid i langsigtede projekter, som bringer succes og personlig opfyldelse i dit kreative liv. Dette kunne have forbindelse til børn, eller til folk og organisationer involverede i masse begivenheder, underholdning og internationale eventyr.

Det er et langt mere favorabelt år i dit kærlighedsliv sammenlignet med sidste år, og lige efter nytår er der en chance for den enlige Vægt, for at skabe den forbindelse, der var så flygtig i 2020. Men den bedste tid for dine relationer er i juli, hvor du er sammen med karismatiske venner, hvoraf en af dem kunne være den perfekte person at forme et romantisk bånd til. Kærlighed i 2021 karakteriseres ved et kosmisk skift i den slags grupper du er en del af, og du vil være villig til at forlade din komfortzone.

2021 er et år hvor du har et stort behov for at udvide dine horisonter, som en reaktion på de hjemlige restriktioner du følte så stærkt sidste år. Det vil bringe rejser – især sidst i maj og først i juni, og der vil være mange muligheder for at lære fra folk, som har geniale ideer at dele.

August og begyndelsen af september er en periode, hvor du er styrket og har størst succes, mens slutningen af september og oktober er en periode med stor vægt på partnerskab og samarbejde, selvom der skal være en masse for at få relationer til at fungere godt er der en del med at give og tage. Når julen kommer, er der en specifik familieudfordring, der kræver al din beslutsomhed og engagement. En masse gammelt materiale kommer op og skal behandles i december.

Skorpionen

Når året 2021 begynder går du endelig fra det skruestik greb som restriktioner og udfordringer som har begrænset din bevægelsesfrihed på jobbet. Efter de intense oplevelser i 2020 vil det kommende år blive en brise. Først i januar og hele februar er der fokus på skiftet fra arbejde til dine relationer, og det er et område der i øjeblikket er årsagen til mange uforudsigelige begivenheder. Du møder folk fra meget forskellige miljøer og dette medfører mange forandringer.

Hovedvægten i 2021 er forbundet med tektoniske ændringer, der påvirker dine rødder, dit hjem og dit familieliv – ændringer, som du helt sikkert vil byde velkommen på lang sigt. For nogle Skorpioner kan dette betyde erhvervelse af ejendom, for andre en flytning (måske internationalt) og en involvering i en indflydelsesrig lokal gruppe. Forvent at den første del af året er en tid, hvor du føler dig begrænset og frustreret over denne udvikling, mens du senere vil se, at disse ændringer er til din fordel.

Livet bliver roligere i 2021 og det giver dig mere tid til selvundersøgelse og psykologisk vækst. Der er betydeligt fokus på karriere og især karriere partnerskaber i juli. Det kan være en romantisk periode og en meget kreativ tid professionelt, når du opnår resultater ved hjælp af personlighed og viljestyrke. Du skræver hen over to forskellige strømme i dit liv, begge som står for forandring, en mere på at etablere rødder og den anden på at bygge nye slags relationer.

Den stærkest periode i 2021 er i november og december, som er en tid, hvor du arbejder i fællesskab med magtfulde ledere for at nå din dagsorden. Selv om det kan betyde at bryde med traditioner, så skaber du forandringer som du tror på er nødvendige, og intet kan stå dig i vejen. Det er en nøgletid for engagerede relationer og studieprojekter, som kræver at grave dybere i skjulte ting – lige din kop te.

Skytten

Efter prøvelserne og trængslerne i 2020, vil 2021 blive et storartet år for dig – betydningsfuldt i alle områder af dit liv. En af grundene hertil er, at din tegnhersker, Jupiter, sluttede sig til Saturn til jul, hvilket indvider en ny 200-års cyklus, som vil få stor betydning for samfundet. Du kan meget vel være en ledende figur i denne nye verdenstrend og den rolle du skal spille har at gøre med kommunikation af nye ideer, både lokalt og internationalt.

Dette kunne være en del af et uddannelsesprojekt, hvor du engagerer dig med en unik gruppe mennesker, som er langt mere interesserede i kollektive ideer, end i personlige ambitioner eller gevinst. Eller du engagerer dig måske med et nyt lokalsamfund, som er etnisk meget forskellige. Eller du kan tilslutte dig en gruppe som er interesserede i moderne løsninger til gamle materielle løsninger og en udslidt arbejdsmoral. Det der er sikkert er, at du vil bevæge dig i nye kredse af mennesker som inspirerer dig til at modificere dine synspunkter.

Januar er starten på denne nye tid for dig, og det er sandsynligt, at de første forandringer vil være i forbindelse med dit arbejde, som nu kan bringe rejser, måske langdistance rejser, og en ny eksperimenterende tilgang. I betragtning af omvæltningerne som pandemien var skyld i sidste år, så er det der er brug for nu, mere frihed til at arbejde mere fleksibelt. Midt i februar vil vise sig at være en utroligt inspirerende tid og også super for partnerskaber. Du går sammen med folk på det tidspunkt og du har en inspirerende ting at afsløre. Du er langt mere interesseret i et kollektivt perspektiv, frem for et personligt.

Der er vigtige forandringer i dit hjemme- og familieliv i maj, juni og juli, og det er en heldig tid, måske på grund af gevinst gennem en ejendom, lykkelige begivenheder med børn og familiemedlemmer, og en bedre oplevelse af naturens miljø. Du ønsker måske at tilføre noget af den viden i 2021 til en mere økologisk sund livsstil. Den miljømæssige bevidsthed vil snart blive en høj prioritet for dig, endda så langt, at du forsøger at isolere fra den industrielle verden og leve i harmoni med naturen.

Stenbukken

I december 2020 gik din tegnhersker, Saturn, fra Stenbukken og ind i Vandbæreren og blev samtidig mødt af Jupiter, hvilket starter en stor ny historisk epoke her i 2021, som vil dominere samfundet de næste 200 år. Denne transition gør det muligt for dig, at samle op på en vigtig udvikling som skete fra april til slutningen i juni i 2020, i forbindelse med, hvordan du bruger dine evner og hvordan du kan tjene penge.

En mulighed er, at du bliver mere involveret i internationale organisationer eller økonomiske institutioner, eller at du ændrer din livsstil til at indeholde mere frihed og færre ambitioner. Du fik nok af drivende ambitioner sidste år, og det er en verden som du godt kan bruge en pause fra. Januar er en vigtig måned og det virker som om, tektoniske forandringer bryder med så mange etablerede traditioner og praktikker. Hvis økonomi er noget for dig, så vil ting som universal basis indkomst blokere teknologi og revolutionære økonomiske metoder er på dagsordnen. Det eneste du kan forudsige nu er forandring, så det er vigtigt at du er på forkant med den seneste udvikling.

Sommertiden bringer en velkommen pause fra dit fokus på økonomi og tryghed, og det er en vigtig tid for dine relationer, både personlige og professionelle. 2021 er en tid hvor du bliver involveret med en stor gruppe mennesker og dette er langt mere behageligt, end de sidste måneder af 2020. Der er dog stadig en afhængighed som er er under revision og det fortsætter med at være en intens tid i dit personlige liv, hvor du arbejder på prioriteter i dine relationer. En del af dig er villig til at eksperimentere med ukonventionelle relationer, selvom en anden del af dig måske bruger denne vej til at undgå følelsesmæssige forpligtelser.

December er en vigtig tid i dit kærlighedsliv, som går igennem en intens periode. De relationer du værdsætter vil få stor dybde og mening til den tid, men de relationer som har slidt dig ned, kan blive opgivet. Det er tid til at komme ind til essensen af, hvad du har brug for, for at få et givende liv.

Vandmanden

Du husker måske bestemte forandringer i dit liv fra april til slutningen af juni i 2020, og selv om nogle af disse forandringer vil have været i forbindelse med pandemien, var det en tid hvor du fik smag på en ny fase, som nu sætter ind med fuld kraft i begyndelsen af 2021. Dette har at gøre med en konjunktion mellem Jupiter og Saturn i Vandmandens tegn, som sætter bevægelse i en ny cyklus i tiden. Sidste gang dette skete var 800 år siden, så, som du kan forestille dig, vil denne nye epoke komme til at repræsentere en stor mulighed for dig.

Du går fra en tid med relativ nervøsitet og angst for at tingene går i opløsning omkring dig, hvilket sker helt naturligt, når du går ind i en ny fase af dit liv. Januar markerer en tid, hvor du endelig føler du har kontrol over dit liv og ydermere føles det også som om heldet er på din side. Du kan forvente gode venner, indflydelsesrige grupper og gavnlige kræfter i samfundet, vil give dig et enormt boost, som også kan oversættes til vækst og succes, især først på sommeren.

Slutningen af januar, februar og først i marts er en fantastisk tid, hvor dejlige mennesker gæster dit liv, bringer glædelige begivenheder i dit kærligheds- og familieliv, og en masse kreativitet i forbindelse med en gruppe mennesker, som eksperimenterer med nye koncepter og ideer. Det er en god tid til studier og rejser og forskellige mennesker fra alle samfundslag vil være en del af den spændende nye tankegang som sker i dit liv. For den Vandmand der leder efter kærligheden, vil juli blive en meget romantisk tid og det er den ideelle tid til ferie med dem du holder af og generelt til at fejre livet.

Da 2021 er sådan et begivenhedsrigt år, vil der være betydelige omvæltninger, når de tektoniske plader bevæger sig og der er etableret nye vaner. Et nøgleområde er hjemme- og familielivet, hvor der kan forventes nogle strukturelle forandringer i løbet af året. Dette kunne være i forbindelse med nye måder at leve på, en ny attitude til hvordan du låner og forbruger, og en accept af behovet for forandringer, både personligt og kollektivt.

Fisken

Når du ser tilbage på 2020, vil du nok mene at det var et ret udmattende år for dig, delvis på grund af de sociale forandringer, som pandemien var skyld i, men også på grund af en personlig kamp for at passe ind socialt og politisk. Der var så meget fanatisme og ideologisk sikkerhed, men når 2021 begynder, så føler du et stort behov for at lægge alt dette bag dig. Folk – især hvis de omfavner overbevisninger som ikke harmonerer med din indre natur – kan i den grad være meget trættende.

2021 bringer store forandringer for dig, men det er mere i forbindelse med et indre behov for, at trække dig tilbage fra publikum og finde indre fred. Måske opdager du, at permanent lykke ikke kan findes i den ydre verden – du er nødt til at kigge ind i dig selv for at opleve mental ligevægt. Fra januar til marts er en periode til dette og du vil være omgivet af mennesker, som også søger spirituelle svar, og hvis prioriteter ikke er retfærdiggørelsen af personlige overbevisninger, men til verdens bedste. Det er noget du kan engagere dig i.

Den slags som har din interesse først i 2021 er meditation, afsondrethed sammen med en gruppe, altruistiske aktiviteter og en interesse i den økologiske balance. På trods af det faktum, at du bruger meget tid alene i denne periode, er det en god tid for partnerskab, og møder i januar bringer en udviklingsproces til en bestemt person, hvis ideer inspirerer dig i løbet af de kommende måneder.

I midten af maj er du klar til at påvirke verden med dine ideer og du går fra afsondretheden til at udtrykke de kreative idealer, som du helt sikkert tror på. Først på sommeren bringer en forsmag på en succesfuld periode, når arbejdsidealer og personlige idealer smelter sammen til en. Din tid kommer. De drømme du har om samfundet, og den tro du har omkring harmoni, vil dominere både 2021 og 2022, og det er en nøgletid for alt som har at gøre med vedvarende energi, økologi, metoder til at undgå global opvarmning, eller at arbejde på mere personlige kreative projekter, som kan skabe et magisk miljø.