Seneste måned

Månedshoroskop for august 2020

Vædderen

Det er en tid hvor din tegnhersker, Mars, overhaler på indersiden, så at sige, hvilket betyder, at om en måned eller lign, så vil Mars se ud til at bevæge sig baglæns i relation til stjernerne. For dig betyder dette, at de begivenheder du har sat gang i nu gennemgår en kompleks serie af transformationer, hvilket først er ovre i slutningen af året. Først da kan du begynde at færdiggøre dine projekter.
Den første store udfordring opstår omkring fuldmånen den 3. august. Mens det er en udmærket tid til sociale og romantiske aktiviteter og en meget kreativ tid, hvor initiativer i dit privatliv betaler sig og bringer masser af fornøjelse, på det professionelle plan er det dog en tid hvor du støder ind i uenigheder med indflydelsesrige men bagudskuende associerede. Dette kommer tilbage i oktober og selv om du er på det rette spor, vil du ved at presse eller være selvhævdende blot opleve tilbagetræk fra folk som kan sabotere tingene.
I løbet af den sidste del af august render du ind i mere magtfulde og bedre kvalificerede folk, som tvinger dig til at slå bremserne i. Du bliver nødt til at genoverveje din strategi og udvikle en løsning. Selv om du ved hvad du vil og har kreativiteten og viljen til at opnå det, vil omstændigheder i din karriere tvinge dig til at tilpasse dig, så lad være med at slå dit hoved ind i en mur.

Tyren

Den 7. august bevæger din tegnhersker, Venus, sig ind i den følsomme og intuitive Krebs, hvilket bliver slutningen på en lang periode, hvor Venus gik retrograd i Tvillingen. Der er fokus på økonomien, selvværdi og sikkerhed, hvilket har givet anledning til betydelig forvirring, ikke mindst i dine relationer.
Det som er vigtigt nu er dit forhold til familiemedlemmer, især til søskende og folk lokalt, som måske har interessante ideer de ønsker at dele. Du er i en periode med eksperimenter og personlig frigørelse og i denne måned er du nødt til at tale med ligesindede mennesker, som kan inspirere dig. Det er også et udmærket tidspunkt til at studere emner, som udvikler din bevidsthed og introducerer dig for nye kommunikationsformer. Du kan dog forvente at blive meget involvere i udmattende diskussioner om rigtig og forkert hen mod slutningen af måneden, hvilket sætter dig under betydeligt følelsesmæssigt pres.
I forbindelse med partnere, eller potentielle partnere, er august en måned hvor de render ind i problemer, måske i deres arbejdsliv – problemer som forhindrer fremgang for det meste af resten af året. Det er også en tid, hvor folk måske arbejder imod dig bag din ryg, så det kunne være klogt at stille spørgsmål om deres motiver og at være på vagt.

Tvillingerne

Måneden starter med en længe ventet konfrontation i forbindelse med administration og deling og det er tiden til at tage beslutninger, som løser pengeproblemer, gæld og lignende. Da en partner er i en tid med økonomisk omstrukturering, er det en god ide at nå til enighed omkring hvordan man skal fortsætte.
Første halvdel af august er en udmærket periode til ferie og rejser, både med venner og børn. Der kan også være romantik på agendaen og det er en dejlig tid til kommunikation og leg. Venner kan især inspirere dig til at tage en chance og tage på eventyr. Denne periode er god til kreative tanker, uddannelse og dynamiske gruppeprojekter – en intens tid hvor du har det med at brænde det lys i begge ender.
Efter den 20. er der en ny fase, med fokus mere på arbejde frem for fornøjelse. Familieemner har forrang på dette tidspunkt, og dine organisatoriske evner hjælper med at skabe orden. Den sidste del af august er en meget bedre periode for dine relationer og du kan hjælpe partnere i deres kamp for at vende tingene når det gælder arbejdet, helbred og økonomi. Denne periode er god til at opklare ting i hjemmet, at smide ting ud som der ikke er behov for og til generel strømlining af måden hjemmet føres på.

Krebsen

August er en optimistisk måned, især når det gælder arbejde og økonomi. Kreative partnerskaber, både lokalt og internationalt, kan fylde din kalender med begivenheder og to-do lister. Nu er det tid til at arbejde med dynamiske ledere og kreative partnere i en proces med vækst og succes. Fjern alle stopklodser for at opnå dine højeste mål, tag initiativ og tro på dig selv og dine evner.
De professionelle initiativer du tager nu, vil uundgåeligt rende ind i modstand, mest på grund af forhindringer som er til overs fra tidligere engagementer. At fjerne disse forhindringer vil tage omkring fire måneder og du kan forvente at fronterne kridtes op. Nogle modstandere vil være lette at overvinde, mens andre kræver større respekt. Generelt handler det om at udfordre skøre principper, som bør ændres, men respekter fornuftige grænser som opsættes af folk eller organisationer, som alligevel vil få det sidste ord.
Planeten for kærlighed og tiltrækning, Venus, bevæger sig ind i dit tegn den 8. august, hvilket bringer en behagelig periode i hjemmet og i dit kærlighedsliv. Resten af måneden er udmærket til sociale begivenheder og udstrækning til grupper, som kan udvide dine interesser. Forretningerne blomstrer, selv om du måske syntes at folk er mere forsigtige eller negative end de behøver at være.

Løven

Fuldmånen den 3. august fremhæver en fuld kalender for dine relationer og masser af udadvendte aktiviteter, som vil fortsætte det meste af måneden. Der er en rastløs trang til at møde folk fra alle samfundslag og forskellige kulturer, så det er også et udmærket tidspunkt for internationale forbindelser og rejser. Det er en virkelig positiv periode for dig, for du ved nøjagtigt hvad du ønsker og hvordan du kan få det.
Det er måske ikke en helt let tid på jobbet, på grund af dette år er et år med omstrukturering og revidering af planer og arbejdsrutiner. Ideologiske uenigheder synes at dominere, hvilket giver flere spændinger på arbejdspladsen. Det er ikke en tid hvor kolleger føler sig godt tilpas eller glade, sikkert fordi der er regler og reguleringer som forstyrrer det hele.
Nymånen den 19. august falder i dit tegn og det er et udmærket tidspunkt til at tjene på udadvendte initiativer, som har kendetegnet måneden indtil nu. Efter nymånen og resten af måneden er dit fokus mere på arbejde og organisering og der starter en periode, hvor du tager fat i udfordringer på arbejdspladsen og sikrer at tingene begynder at arbejde mere effektivt. Generelt, når du overvejer om du skal tilpasse dig noget nyt eller holde dig til det gamle, gå med det nye.

Jomfruen

August starter med en beslutsomhed i forbindelse med børn, partnerskab eller venskaber, når en konfrontation som har luret en tid kommer frem i lyset. Dette kunne være i forbindelse med et gammel bånd eller en aftale som du ønsker at blive løst fra, eller måske har det at gøre med et kreativt team. Du er nødt til at slippe af med noget dødvægt og fokusere på det vigtige.
Omkring den 5. august ændres dit fokus og i løbet af de næste par uger, vil du ønske at trække dig fra udmattende sociale relationer og begivenheder og bruge mere tid på dig selv. Det er en udmærket tid til selv-udvikling og undersøgelse af psykologiske dynamikker, som har indflydelse på vigtige relationer. Du syntes måske at dine kære kæmper med vigtige forandringer i deres egne liv og det er sikkert en god ide, at indtage en observerende rolle, frem for at lade dig involvere.
Omkring nymånen den 19. august er der en meget positiv ændring af fokus og der starter en periode, hvor du kan få din egen agenda igennem og tilpasse dig en højere profil. Dine organisatoriske og planlægnings evner er på toppen og dette vil vise sig utroligt brugbart, når du skal løse svære situationer for dem du holder af. Slutningen af måneden er et udmærket tidspunkt til parforhold og romantik.

Vægten

I den anden uge af august bevæger din tegnhersker, Venus, sig ud af Tvillingen, hvor den har været i en usædvanlig lang periode, på grund af den retrograde bevægelse. Siden maj har dine relationer sikkert været i en rutsjebane tid, med betydelig forvirring i dine forhold, hvor opfyldelsen af ønsker kan være meget tæt på at forsvinde igen.
Med Mars i dit modsatte tegn, Vædderen, vil potentielle partnere dog være stærkere og mere optimistiske og resten af 2020 kan karakteriseres af relationer, som gennemgår forskellige stadier af konflikter, som du blot kan være vidne til. Partnere har egne kampe at kæmpe og det kan have forbindelse til karriere konflikter eller at være uenig med familien. Ved at give den rigtige opmuntring, så er det kampe som til sidst vil vindes.
August er en socialt aktiv måned og en god tid for romantik, at være sammen med børn og at være sammen med venner og grupper. Det er godt at lade sig involvere i partneres initiativer i den henseende. Der er også et stærkt fokus på din karriere denne måned og du vil udsættes for tests omkring hvor din loyalitet ligger. Du syntes måske at kolleger, associerede eller familiemedlemmer har de helt modsatte synspunkter end du, så det nytter ikke meget at søge støtte hos dem.

Skorpionen

Fra nu af og indtil slutningen af året er dit hovedfokus på dit arbejde og hvordan du organiserer dit daglige liv. Der er et andet fokus på helbred og hele perioden er et godt tidspunkt til at påtage dig en hård træningsrutine eller sport på konkurrenceplan.
August begynder godt og det er et genialt tidspunkt til at vise dine akkreditiver til en karismatisk leder, som virkelig vil få gavn af dine initiativer og entusiasme. Midten af august er et fantastisk tidspunkt til dynamiske initiativer sammen med lederskabet og hele teamet vil være optimistiske, med høje forventninger til at konkurrere og vinde. Succesfulde projekter kan involvere rejser og internationale interaktioner og det er en storartet måned til at begynde på noget nyt.
Det som går godt i begyndelsen begynder at rende ind i logistiske problemer senere hen. Uenigheder kan vise sig i starten og dette kan være på grund af, at folk som er vant til at gøre tingene på den gamle måde, føler at du mobber dem til at ændre deres vaner. Som måneden skrider frem vil skænderierne nok blive mere intense. Måske føler du, at det er værd at kæmpe for det du tror på, men husk på, at kampen vil vare i mange måneder. Du tror måske at problemerne forsvinder i slutningen af måneden, men de vil være tilbage i oktober og november.

Skytten

Indtil julen dette år vil din tegnhersker, Jupiter, være i Stenbukken, hvilket indikerer et år med hårdt arbejde, kampe og forandringer. Det er noget du er meget opmærksom på, når august starter, mens du kæmper for at opbygge en stærkere følelse af værdi – noget som i den grad har forbindelse til status og indtjeningsevner. 2020 er sikkert et år hvor der er tab, men dette sørger for muligheder for at opbygge resurser og at sørge for en mere sikker basis for overlevelse.
Bort set fra økonomi og tryghed er det største område af udfordringer i august i forbindelse med en du holder af, hvis handlinger er i konflikt med dine værdier. Det kunne f.eks. være et barn, som er besluttet på at gå sine egne veje ned af en kreativ sti. Lad være med at sætte forhindringer i vejen. Døm dem ikke, eller skændes ikke med dem om principper eller værdier. Du bør opfordre til kreativitet, også selv om du ved, at det bliver noget hårdere end de selv tror. Dine kære må kæmpe deres egne kampe og de bør ikke være imod dig.
Starten og indtil midt-august er en af de bedste perioder på året til at tage på ferie, og der er stærkt fokus på internationale destinationer eller eksotiske steder, som du kan besøge lokalt. Det er tid til at have det sjovt, især sammen med børn. Sent i august handler det mere om arbejde og der er et to-ugers vindue med muligheder, som kan bringe professionelle og økonomiske belønninger.

Stenbukken

Indtil jul vil din tegnhersker, Saturn, være i dit tegn og dette vil vise en periode, hvor du sætter sidste hånd på et livs projekt, med fokus på dig og dine personlige prioriteter og ambitioner. Der er en masse frem og tilbage for at tage de rigtige beslutninger i øjeblikket og august og månederne forude, er en tid til at revidere og korrigere enhver fejl.
Den slags fejl der kan ske er af en ideologisk art, som er relateret til tro og principper. Der er folk og psykologiske kræfter, som måske ønsker at du skal holde dig til afprøvede metoder som du stoler på, men faktisk handler det hele om, i denne periode, at du velkommer en ny fase af dit liv, med moderne og oplyste værdier, især når det gælder penge og resurser. En vigtig ny fase af dit liv etableres omkring januar næste år omkring dette.
Der vil være kampe at kæmpe, som opbygges i styrke hen mod slutningen af august og dette kan meget vel være i forbindelse med familiemedlemmer, som hævder deres uafhængighed og deres ret til at gøre lige hvad de vil. Det har de ret til, så du bør ikke sætte dem forhindringer i vejen. Med opmuntring kan det blive en vidunderlig måned for familien. Folk har brug for frihed til at lave kreative eksperimenter.

Vandmanden

August begynder ret spændende, men dog ret uforudsigelig og fuldmånen i dit tegn den 3. giver en travl og udadvendt periode, med mange møder med venner og andre individer. Din kalender er fyldt med begivenheder og dette kan være en stressfyldt proces.
På den anden side er der masser af energi og dynamik og partnere især, spiller en rolle fyldt med entusiastiske initiativer. Kommunikation og undervisningsprojekter trives og du kan forvente mange møder, rejser og diverse oplevelser. Som måneden skrider frem, begynder der at opstå forhindringer. Der kan være forskellige meninger med folk der står dig nært, så som naboer, søskende, medstudenter og folk du møder i dit daglige liv. Der er mere i disse uenigheder som lige møder øjet. I løbet af de næste fire måneder vil der være komplikationer og nye kontroverser, så det er vigtigt nu, hvordan du kommunikerer, især når du mødes af provokationer. Hold en lav profil og hav en rustning på.
Den sidste del af august er mere fokuseret på arbejde og organisation. Det er en god tid til at behandle økonomi, gæld og delte resurser og disse positive tendenser fortsætter i september. Det er en tid med indsigt og psykologisk vækst.

Fisken

Når august begynder vil de to planeter forbundet til dit tegn – Jupiter og Neptun – være i harmoni for anden af tre gange i 2020. Denne særlige kontakt sker hvert 13. år, så det er vigtigt. Det er en tid hvor dine højeste idealer kommer til udtryk, socialt, politisk og kreativt i grupper. Din fantastiske fantasi kan kanaliseres ind i en idealistisk retning, som kan være til gavn for samfundet, og du er villig til at påtage betydeligt ansvar på dine skuldre, for at sørge for at tingene sker.
Når det gælder penge og arbejde er august en meget fordelagtig måned. Dynamiske initiativer betaler sig og det er en tid, hvor du kan stole på ledere og kolleger, til at foretage vovede træk og få succes med at skabe overskud. Du kan dog opleve, at du er uenig omkring principper, med folk som tager chancer, eller du oplever måske at du er uenig med dig selv, når det handler om at bruge penge eller ej. Risikable initiativer betaler sig.
I løbet af den sidste del af august er der et stærkt fokus på dine relationer og det er en meget positiv tid til samarbejde og harmoni. Lyt til partnere som har organisatorisk talent for at hjælpe dig med, at realisere dine planer og ambitioner. Tænk ud af boksen og vær klar til et eksperiment.