Seneste måned

Månedshoroskop for september 2022

Vædderen

September får en fremragende start, og det er en fantastisk tid for alt, der har med kommunikation og uddannelse at gøre. Det er en tid til at rejse, tage på kurser og tilfredsstille en nyvakt appetit på viden. Du er i stand til at udtrykke din viden, og du vil generelt komme videre med og være en kilde til inspiration for de mennesker, du møder dagligt.
Som måneden skrider frem, er der et stigende fokus på udviklingen på arbejdet. Fuldmånen den 10. fremhæver vigtigheden af ??innovation og eksperimenter, og det er det perfekte tidspunkt for modernisering, ny teknologi og automatisering. Der er dog nogle meget komplicerede udviklinger på vej, og det skyldes, at din tegnhersker Mars, som lige nu befinder sig i Tvillingerne, bevæger sig retrograd i slutningen af ??oktober, og det betyder, at perioden fra begyndelsen af ??september til sidst i marts 2023 er karakteriseret ved forvirring, bedrag eller fejlberegning, som først viser sig i oktober. Så selv nu skal du være på udkig efter omstændigheder, hvor du kan blive ført på afveje, især i arbejdsforhold.
Den sidste uge af september er et heldigt tidspunkt for ny begyndelse i partnerskab, og du kan forvente held og udvidelse, både i forbindelse med rejser og parforhold.

Tyren

I løbet af den første uge af september skifter du fra fokus fra huslige anliggender og begynder at tænke mere på praktiske måder at udvikle din kreativitet og fremme dine ideer på. Du vil være meget følsom over for, hvor godt du præsterer, og hvordan du bliver opfattet, og meget af din energi og planlægning vil blive rettet mod forhold, der er forbundet med børn eller udvikling i dit sociale liv.
På det romantiske plan kan du nemt komme i konflikt med potentielle partnere i forbindelse med pengesager. Du er tilbøjelig til at indgå kompromiser for harmoniens skyld, og hvis du gør det, risikerer du at blive udnyttet. Du går ind i en seks måneders periode, hvor du er økonomisk sårbar, og det er vigtigt, at du hele tiden tjekker din pengesituation. Du har måske også lyst til at bidrage til en god social sag, men selv her skal du udvise stor omhu.
Slutningen af ??september er en tid, hvor du blive desorienteret i forhold til børn eller romantiske partnere. Det er på dette tidspunkt, at en person, du er tæt på, kommer med information, som de har indsamlet. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal droppe en forbindelse eller eliminere et svagt led, så er det nu du skal gøre det.

Tvillingerne

I løbet af september bevæger din tegnhersker Merkur sig retrograd, og det fremhæver en periode i dit hjemlige liv, og måske i din karriere, hvor du skal tage fat på nogle uafsluttede sager. Men når september begynder, er det et glimrende tidspunkt for romantiske og sociale interaktioner, og din kalender vil være fuld, mens du ivrigt når ud til andre. Men når september nærmer sig enden, er det familien, der har brug for din opmærksomhed.
Fuldmånen den 10. fremhæver udviklingen i din karriere, og det kan være en stor udfordring at få kontrol over en situation, der er ret flydende. Faktisk går du ind i en periode på seks måneder præget af en blanding af succes og fiasko på arbejdet og i dit privatliv, og det kan være meget svært at opnå håndgribelige resultater. Det kan skyldes faglige forhold, som du er magtesløs til at gøre noget ved. Ikke desto mindre, hvis dit fokus er altruistisk eller kreativt, og hvis du ikke bekymrer dig så meget om konkrete resultater, så kan dette være en berigende periode.
I løbet af den sidste uge af september er der nye udviklinger, der påvirker børn og romantik, såvel som kreative projekter, som har en stor social indvirkning. Det er et godt tidspunkt at genoprette forbindelsen til nogen, så du enten kan hjælpe dem, eller de kan hjælpe dig.

Krebsen

I de første tre uger af september er der fokus i høj grad på at organisere dine ideer, studie og kommunikation. Der er en tendens til at bekymre sig for meget, og faktisk er der de næste mange måneder en følelse af, at der er uhåndgribelige kræfter, der underminerer dig. Det er der måske eller måske ikke, men det vigtige er at forstå sindets natur og fantasiens kraft. Undgå at blive besat af kræfter, du ikke har kontrol over, og som ikke rigtig kan påvirke dig, hvis du selv har kontrol over dine tanker.
September er en fremragende måned for kraftfulde nye innovative metoder, og dette forstærkes især ved fuldmånen den 10., som fremhæver samarbejdet med internationale tænkere eller organisationer. Du kan bruge banebrydende metoder til at få dine ideer igennem. Du er stadig i en vidunderlig fase for karriereinitiativer og ekspansion. Det er et godt tidspunkt at arbejde hjemmefra og at dyrke langdistance partnerskaber.
Nymånen den 25. september fremhæver stærkt held og udvidelsesmuligheder – bare du ikke overvurdere tingene. Det er en god tid for nye familieinitiativer og også for nye karriereinitiativer. En heldig periode begynder, som bringer harmoni og lykke derhjemme.

Løven

Der er stor fokus på at få styr på tingene i første halvdel af september, da du er nødt til at bakse med en række forskellige muligheder, der påvirker ressourcer og økonomi. Det er et godt tidspunkt at finde nye måder at udnytte dine ressourcer på og tilpasse dig ændringer i dit professionelle liv, som bringer nye muligheder.
Internationale forbindelser, innovation, nye medier og omhyggeligt orkestrerede eksperimenter kan alle bidrage til en transformation af din økonomi. Samtidig kan fuldmånen den 10. også fremhæve økonomisk afhængighed og flydende omstændigheder, som medfører betydelig usikkerhed. At handle med andre kan være forvirrende, og de kan være upålidelige. Denne følelse af upålidelighed vil påvirke venskaber og andre sociale interaktioner i de kommende måneder, så du skal træde varsomt – det er ikke tid til at låne penge eller give støtte til folk, du ikke er sikker på.
Omkring nymånen den 25. sker der et større fokusskifte, og en mere udadvendt periode begynder. Det er et glimrende tidspunkt for rejser, læring og uddannelse, og du vil sandsynligvis møde nogle virkelig inspirerende mennesker på dine rejser. En harmonisk periode for parforhold begynder.

Jomfruen

I løbet af september bevæger din tegnhersker Merkur retrograd, og det tyder på, at du skræver over to forskellige situationer og skal bevæge dig frem og tilbage i to forskellige miljøer. I første omgang er fokus på relationer og det at dele, og du vil opdage, at partnere er ivrige efter at gå forrest med deres initiativer.
Disse Initiativer kan være fremragende til professionelle forbindelser og pengeskabende ideer. Det, du sætter i gang i begyndelsen af ??september, kan tage meget længere tid, end du tror, ??og der vil være adskilte faser: indledende risikotagning og udvidelse, tvivl og forvirring, derefter løsning i begyndelsen af ??oktober.
Den 5. september kommer kærlighedens og tiltrækningens planet, Venus, ind i dit tegn, og det sætter fokus på de vigtige relationer i dit liv, især professionelt. Du kan godt opleve, at du kommer i modstrid med nogen, der synes at sige én ting og gøre en anden, og der kan være tillidsproblemer. Dybest set i løbet af de næste mange måneder vil folk i en magt- eller myndighedsposition begå fejl, så du skal være særlig opmærksom på tegn på bedrag, svaghed eller desorganisering.

Vægten

September begynder med en byge af kommunikation, som kan involvere partnere fjerntliggende steder, rejser og en række forskellige lærings- eller kommunikationsaktiviteter. Det er en spidsbelastningstid for sociale engagementer, som kan ende med at blive temmelig desorienterende. Ved udgangen af ??den første uge i måneden vil du gerne trække dig tilbage og opleve mere fred og ro.
Den 5. september flytter din tegnhersker Venus fra Løven til Jomfruen, hvilket signalerer en mere åndeligt afstemt periode, hvor dit fokus i høj grad er på sunde vaner og balance mellem arbejde og privatliv. Dette fortsætter hele måneden, indtil de sidste dage, hvor Venus bevæger sig ind i Vægten og en mere styrkende periode begynder.
I mellemtiden kulminerer et sammenstød, som er ved at opbygge sig mellem Venus og Mars, i midten af ??september, og du vil sandsynligvis finde dig selv i modstrid med mennesker, især partnere, fordi du har meget forskellige ideer om tingene. Der er en følelse af, at du ikke kan stole på andre mennesker, og det føles som om, du får modstridende beskeder. Faktisk er partnerskabsspørgsmål, intellektuelle projekter og forbindelser i udlandet genstand for en forvirrende udvikling over de næste mange måneder, så det er vigtigt ikke at blive trukket ind i situationer, der underminerer din tillid.

Skorpionen

Her i september går du ind i en periode, der kan vare et godt stykke ind i næste år, som bringer mange stærke og desorienterende følelser frem og gør livet ret tilspidset. En voksende dissonans mellem Venus og Mars, som kulminerer i midten af ??september, gør aftaler svære at nå, både professionelt og i dit personlige liv.
Det er en tid, hvor romantisk involvering kan blive kaotisk, især hvis du befinder dig i en situation, der kræver at vælge mellem to alternativer. Den kloge Skorpion holder tingene enkle og afviger ikke fra den smalle sti. Det, der fungerer godt i de kommende måneder, er en forpligtelse til hjem, familie, samfund og land, og det er her, der skal foretages følelsesmæssige og økonomiske investeringer. Det, der ikke virker, er situationer, hvor du fører et dobbeltliv.
I løbet af den sidste uge eller deromkring af måneden er der en positiv udvikling i boligen, og det er et godt tidspunkt at bygge eller investere. På arbejdet er der en meget travl atmosfære med udvidelsesmuligheder, udenlandske forbindelser og fokus på at hjælpe. På nuværende tidspunkt er der et betydeligt potentiale for at udvikle sig psykologisk og spirituelt via nye tiltag.

Skytten

September får en dynamisk start, og det er et glimrende tidspunkt for eventyr og kreative aktiviteter. Der er fokus på at nyde livet og på selvudfoldelse, som primært foregår sammen med venner og partnere i et aktivt læringsmiljø. Sociale og kreative projekter vil på nuværende tidspunkt strække sig meget længere end forventet, og der vil opstå en vis grad af forvirring, men i sidste ende er det en god periode for ekspansion og succes socialt.
Fuldmånen den 10. fremhæver en række nye udviklinger på arbejdspladsen og i hjemmet, hvor folk skal tilpasse sig de radikale forandringer, der har for nyligt fundet sted. Det er en tid med muligheder, hvis innovation og tekniske fremskridt fremmes, men det kan også være en tid med voksende forvirring, måske på grund af svagheden eller tøven hos nogle mennesker, der formodes at have ansvaret. Generelt kan forhold være vanskelige i løbet af de næste mange måneder, og du kan ikke stole på, at folk holder deres ord.
Helt i slutningen af ??september sker der nogle virkelig positive udviklinger blandt de grupper og organisationer, som du er en del af. Nye grupper dannes, og nye mennesker dukker op på scenen. Det er en god tid for børn og romantik og til store sociale lejligheder.

Stenbukken

September er præget af et fortsat fokus på at skabe stabilitet og konsolidere økonomien, særligt i dit arbejde med teams. Nye dynamiske kolleger er i stand til at udvide forbindelser, og uanset om du er på et kontor eller arbejder hjemmefra, summer kommunikationslinjerne.
I begyndelsen af ??september er der udviklinger, som vil ende med at blive langt mere komplekse end oprindeligt planlagt. Du kan få et hint om dette ved fuldmånen den 10. september, hvilket fremhæver den slags misforståelser, der opstår i på kommunikationensfeltet. Selvom dette kan være en spændende tid for udvikling med partnere, er det også en tid, hvor kolleger kan løbe ind i forræderisk farvand og ende med at blive distraheret af pedantiske uenigheder. Generelt i de næste seks måneder bliver du nødt til at overvåge kolleger ekstremt tæt, så de ikke afviger fra stien. Hvis du holder stram kontrol, kan du opnå store ting.
Den 25. september kan en nymåne, der falder i området af dit solar horoskop forbundet med karriere, bringe inspirerende udvidelsesmuligheder, der kan påvirke relationer, hjemmet og frem for alt det professionelle samarbejde. Det er et godt tidspunkt at starte et forretningspartnerskab for eksempel.

Vandmanden

September kommer godt fra start, især hvis du er interesseret i uddannelsesprojekter og udvidelse af dit fagområde. Rejser kan være på dagsordenen, og det hele er meget opløftende og meget sjovt. Projekter påbegyndt på dette tidspunkt kan midlertidigt blive sat i bero eller gennemgå forskellige iterationer, hvor tingene endelig falder på plads i midten af ??oktober.
Der er stor fokus på økonomiske forhold og at dele i perioden omkring den 10. september, og der er både muligheder at tage, og faldgruber at undgå. I partnerskab kan der være nogle innovative ideer til, hvordan man tjener penge eller organiserer tingene bedre. Opfindsomhed på den ene side og eliminering af svagheder på den anden side hjælper med at bringe en positiv transformation af økonomien.
Du er stadig dybt påvirket af sammenstødet mellem Saturn og Uranus, som kun forekommer en gang hvert 45. år. Restpåvirkninger fra dette er kraftige i september, hvilket betyder, at du bliver trukket i forskellige retninger. En del af dig ønsker kontrol og stabilitet i dit liv; en del af dig ønsker at leve en nomadisk tilværelse med frihed til at gøre dine egne ting. Der er nogle gode muligheder for at rejse, eller for at udvide din viden uddannelsesmæssigt i slutningen af ??september, men det er nok klogt at nedtone den nomadetrang.

Fisken

Når september starter, er der nogle gode muligheder for at tjene penge i forbindelse medpartnerskaber. Du vil måske tage en risiko eller to og generelt udvide dit fodaftryk i verden. Idéer udviklet med en partner kan vise sig at være meget mere komplekse end forventet, og der kan være en periode med forvirring eller tilbagetrækning. Alligevel er det værd at udvide, og i midten af ??oktober kan du forvente resultater.
Fuldmånen den 10. september falder i dit tegn Fiskene, og dette fremhæver forhold til andre. Det er en spændende tid til at mødes med usædvanlige mennesker i utraditionelle miljøer, især hvis der er et uddannelsesprojekt at fremme.
Efterhånden som september skrider frem kan der opstå en følelse af komplikation, især hvad angår udviklingen i hjemmet eller i nabolaget. Folk har en tendens til at skændes som katte og hunde senere på måneden. Generelt er udviklingen på hjemmefronten på vej mod større og større kompleksitet i løbet af de næste par måneder, måske fordi et familiemedlem mister et mål af syne og bliver ved med at skifte retning. Selvom det på lang sigt er en god periode til boligbyggeri og andre familieprojekter, er det vigtigt ikke at lade tvivl og negativitet dræne energien væk.