Seneste måned

Månedshoroskop for april 2022

Vædderen

April starter med en nymåne i konjunktion med Merkur i dit tegn, og det varsler en dynamisk måned, hvor kommunikation og opsøgende arbejde er en del af din dagsorden. Da din tegnhersker Mars kommer i konjunktion med Saturn den 5. april, tyder dette på, at du vil blive involveret i nogle seje forhandlinger med organisationer og grupper, som sætter pris på solidaritet og regler, der beskytter flertallet. Du kan bruge denne energi til at forfølge ethvert socialt projekt, som kunne drage fordel af din energi og beslutsomhed.
Den 15. april flytter din tegnhersker Mars ud af Vandbæreren og ind i Fiskenes tegn. Det sætter gang i en periode på et par måneder, hvor dit handlefrihed eller din evne til at påvirke ting via dine handlinger er ret begrænset. Initiativer har en tendens til at løbe ud i sandet på det tidspunkt. Folk vil måske have, at du indtager en kompromisløs indstilling, men dine hænder er bundet. Det er et godt tidspunkt for åndelige og kreative sysler alene hos dig selv.
April 2022 er en måned, hvor Jupiter og Neptun kommer i konjunktion– en sjælden begivenhed, der finder sted en gang hvert 13. år. Det vækker en bølge af medfølelse og empati, men også en følelse af, at nogle begivenheder i verden er uden for bevidst kontrol. Efterhånden som Mars rejser gennem Fiskenes tegn, vil du blive mere og mere involveret i bestræbelserne på at lindre lidelserne i verden. Vær opfindsom – der kan være strategier forbundet med penge og økonomi, som kan hjælpe dig i denne opgave.

Tyren

Tidligt i april flytter din tegnhersker Venus fra Vandbæreren til Fiskenes tegn, og det viser en ændring i fokus fra din karriere til dine sociale relationer. Det fremhæver organisatoriske forpligtelser og en idealistisk social dagsorden. April bliver en stor måned for at udtrykke dine følelser omkring sociale og politiske begivenheder, der vækker din samvittighed og dit ønske om at hjælpe.
Den afgørende begivenhed i april er samspillet mellem Jupiter og Neptun i Fiskene – en konfiguration der opstår en gang hver 13. år. Denne astrologiske indflydelse er meget forbundet med fantasiens kraft, både kreativt og socialt. Det hænger også sammen med den støtte, som flygtningestrøm kan medføre, fordi der er en kollektiv identifikation med dem, der lider. Da Venus faktisk kommer i konjunktion med denne sjældne planetariske konfiguration i løbet af den sidste uge af april, vil du næsten helt sikkert blive involveret, bevæget af stærke følelser af solidaritet og medfølelse.
April er derfor kendetegnet ved et dybt engagement i venskaber og grupper, der kalder på din kærlighed og venlighed. Du vil mobilisere vigtige forbindelser og få tingene gjort gennem revolutionær iver. At være en del af en gruppe mennesker, der deler dine værdier, vil være en stærk motivationsfaktor, og din egen vilje vil sandsynligvis være underlagt kollektivets mål.

Tvillingerne

Når april begynder, kommer nymånen i Vædderen i konjunktion med din tegnhersker Merkur. Det sætter gang i dynamiske sociale initiativer, hvor du spiller en ledende koordinationsrolle. Dit fokus er i høj grad på de organisationer og mennesker, du føler sig knyttet til som i et broderskab, frem for venner tættere på. Begyndelsen af ??april er et godt tidspunkt for internationale forpligtelser, rejser og gruppestudier, og du vil gerne påtage dig en grad af lederskab eller i det mindste arbejde meget tæt sammen med en leder, som du beundrer.
Fra begyndelsen til midten af ??april vil du måske gerne holde en lavere profil og fokusere på personlige interesser i dit eget private rum. Der er mange vigtige udviklinger fagligt og i forhold til ledelse i denne tid, men du foretrækker at give støtte bag kulisserne. Det er en vidunderlig tid for opfindsomme ideer, og det er også en god periode for medfølende handlinger sammen med mennesker, hvis værdier du deler.
Her er her i april, at der er en meget sjælden konjunktion af Jupiter og Neptun, hvilket er noget, der kun sker hvert 13. år. Det vil påvirke partnerskaber enten på et personligt eller professionelt plan. Hovedtemaet er fokus på en magisk vision, som på en eller anden måde nedbryder normale barrierer og fremtryller en følelsesmæssig forbindelse med et universelt tema, der motiverer mennesker omkring fælles værdier. Det er en ekstraordinært kreativ tid, men du bliver nødt til at bruge din sunder fornuft for at holde andre mennesker ned på jorden.

Krebsen

April måned starter med en nymåne i Vædderen, som sætter gang i dit ønske om at gå forrest og gøre fremskridt i dit professionelle liv, især gennem kommunikationsinitiativer. Det er et godt tidspunkt at arbejde tæt sammen med nogen, der kan tage over med nogle initiativer og måske spejde ud over fremtidsudsigter. Grundlæggende er denne måned virkelig en fremragende periode for karrieresucces, og partnerskaber med større organisationer giver stærke resultater, især omkring den 12. april.
Midt i april kan du nå et krisepunkt med et bestemt initiativ, enten knyttet til familie eller karriere. Selvom nogle mennesker spiller med musklerne, kan du sikkert spille med, så du vil sandsynligvis nå dine mål, selvom du måske bliver nødt til at droppe noget, som alligevel ville have bremset dig.
Der er fortsat store udviklinger socialt og intellektuelt i april. Den sjældne 13-årige Jupiter-Neptun konjunktion finder sted i denne måned, hvilket fremhæver en motiverende idealisme og et ønske om at forbedre din forståelse gennem spiritualitet og fantasiens kreative kraft. Der kan være pårørende i udlandet, som du føler en stærk tilknytning til i denne tid, og i slutningen af ??april og maj vil du gerne engagere dig mere i sociale bevægelser, der implementerer stærke solidaritetsidealer.

Løven

April er en stærk og optimistisk periode for dig, med nye tiltag til at udvide din horisont gennem studier og rejser. Du har din overbevisnings mod, og det er en tid med læring og inspiration. Du kan finde dig selv i selskab med en ven eller gruppe, som er lige så begejstret for de muligheder, der ligger forude.
Denne måned er en virkelig fremragende tid for alle slags partnerskaber og relationer. Du interagerer med magtfulde mennesker i stærke organisationer – mennesker, der har stærke principper om solidaritet og en sej attitude generelt. Der er fokus på banebrydende initiativer, der går ud over lokale begrænsninger og strækker sig over hele verden. Sjældent har du været i en så stærk position til at gøre din indflydelse gældende, og du er heldige med at være involveret med mennesker af god karakter.
Efter den 20. april, når din tegnhersker Solen bevæger sig ind i Tyren, er der større vægt på konsolidering, især i dit professionelle liv. De ekspansionstiltag, du tog tidligere på måneden, skal omsættes i praksis, og der skal arbejdes med at opbygge en stærk økonomi. Alt tyder på, at du kan være meget heldig i denne henseende, og at der kan være en betydelig pengestrøm i din retning. Det er en tid til at høste alt det, du har sået.

Jomfruen

April begynder med en nymåne, som er i konjunktion med din tegnhersker Merkur, hvilket fremkalder en trang til dig til at sige din mening og kæmpe for det, du synes er rigtigt, både i dit intime liv og i forbindelse med kollegaer på arbejdet. Begyndelsen af ??april er en stærk periode for at arbejde med magtfulde grupper og organisationer, som er inspireret af principper om lighed og solidaritet.
Den 11. april kommer Merkur ind i Tyrens tegn, og nogle af dine følelsesmæssige spændinger forsvinder, mens du fokuserer på nye perspektiver for at udvide din horisont gennem studier og rejser. Nye mennesker dukker op i horisonten på dette tidspunkt, og de er meget motiverede i retning af altruistiske eller kreative aktiviteter. De vil trække på din viden og ressourcer. Da Mercury har en harmonisk forbindelse til revolutionære Uranus i midten af ??april, vil du få gavn af venlige mennesker, som vil give dig ubetinget støtte til at få dine ideer og synspunkter igennem.
Denne måned er tidspunktet, hvor Jupiter-Neptun konjunktionen finder sted – en begivenhed der opstår kun en gang hver trettende år. Det har meget at gøre med de vigtige relationer i dit liv. Storslåede personer, der repræsenterer noget dragende, og som har store drømme, vil spille en vigtig rolle i at udvide din bevidsthed, og det er en ekstremt positiv tid for romantisk kærlighed og altruistiske bestræbelser, især når måneden nærmer sig sin afslutning.

Vægten

April starter med en fornemmelse af, at en række udfordringer relateret til børn, en kæreste eller et kreativt team er blevet løst, hvilket betyder, at du er klar til at komme videre. Når din tegnhersker Venus kommer ind i Fiskenes tegn den 5., skifter dit fokus til dit arbejdsliv og et dybtfølt behov for at hjælpe andre, som er mindre heldige end dig selv.
Sandsynligheden er, at du i hele denne måned vil være dybt involveret i at forsøge at lindre andres smerte og lidelse. Nye udviklinger på arbejdspladsen fremhæver altruistiske principper. Du bliver involveret i en form for kollektivt projekt, som overskrider de normale begrænsninger, der har tendens til at dominere arbejdslivet. På et mere praktisk plan kunne det relatere til kreative projekter, der er designet til at vække en kollektiv følelse i offentligheden. På et mere spirituelt plan, og især omkring den 17. april, er det en tid for samarbejde med mennesker, der har revolutionære ideer om, hvordan man kan leve et sundt og meningsfuldt liv.
April er også et nøgletidspunkt for personlige forhold, ikke mindst fordi fuldmånen i midten af ??april falder i dit tegn Vægten. Det repræsenterer konstruktive muligheder for både partnerskaber og børn. For den enlige Vægt kan romantik findes i forbindelse med projekter på arbejdspladsen, især med mennesker, der deler dine idealer om at hjælpe mennesker på en uselvisk måde.

Skorpionen

Når april måned begynder, fremhæver en kraftfuld Mars-Saturn konjunktion en forpligtelse til at bygge et stærkt fundament i dit liv. Det kan være på et praktisk plan med boligforbedringer, eller i dit lokalsamfund, eller i at slutte sig til en større gruppe for at opnå noget på et socialt plan.
I midten af ??april sker der et radikalt fokusskifte, og det, der begynder at optage dit sind, er, hvordan du bedst udtrykker dig selv, især på et kreativt plan. Det kan være inden for kunst, film osv. eller mere personligt med born eller elskede. Du ønsker måske at være mere konkurrencedygtig på en fredelig måde.
På grund af en sjælden Jupiter-Neptun-konjunktion, som kun finder sted en gang hvert 13. år, føler du et voksende ønske om at skabe noget magisk gennem fantasiens kraft. Dine drømme og fantasier aktiveres, især romantisk. Det er en indflydelse, der kan vare i hele april og maj, men slutningen af ??april er et nøgleøjeblik for romantik. Der er dog en mulighed, at dine drømme om det perfekte forhold viser sig at være illusoriske, så det er ikke en god periode til at forpligte sig til en romantisk partner og overdrage nøglerne til alle dine aktiver. Men på et kreativt plan er dette en glimrende periode til at arbejde med fantasifulde mennesker på et idealistisk projekt.

Skytten

April bliver en stor måned for dig, fordi din tegnhersker Jupiter kommer i konjunktion med Neptun – en begivenhed der kun sker en gang hver tretten år. Faktisk var sidste gang dette skete i Fiskenes tegn i 1856, i slutningen af ??en anden krig, som fandt sted i det område, som nu er Ukraine – Krimkrigen. Det var naturligvis en blodig affære, men det, børn lærer mest om fra denne periode, var Florence Nightingales medfølende arbejde, som tog sig af de sårede soldater.
At tage sig af andre, især i hjemmemiljøet, er det, Jupiter-Neptun handler om for dig, så det bliver en måned, hvor empatiens sluser åbnes, og du vil være aktivt engageret i at hjælpe mennesker på alle mulige måder. Der er en følelse af at være universelt forbundet, og en følelse af, at du er i ét med menneskeheden. Både Venus og Mars kommer også ind i Fiskene i april, og da Venus, Jupiter og Neptun forenes lige i slutningen af ??måneden, skaber en af ??de mest kraftfulde følelsesmæssige oplevelser i dit liv et nyt grundlag, som du kan bygge på.
Det er også en fremragende måned for arbejde, både hjemmefra og i et mere mobilt miljø. Du og dine medarbejdere vil gerne lave innovative ændringer, måske fordi I vil hjælpe andre. Partnerskaber blomstrer, og venlighed og medfølelse er de dominerende følelser.

Stenbukken

I begyndelsen af ??april er din tegnhersker Saturn klemt mellem Venus og Mars, hvilket fremhæver kærlighed og relationer på den ene side og økonomiske initiativer og partnerskab på den anden side. Der er en jernvilje til at opnå noget i forbindelse med en gruppe – en kamp for en form for økonomisk solidaritet måske.
Primo april er også en tid, hvor helt nye tiltag i hjemmet og i familien lanceres, og hvad der nu er sat i gang, har stor chance for succes. Det er et glimrende tidspunkt for partnerskab, og især godt for boliginvesteringer. I midten af ??april bliver nogle initiativer ført ud i livet, og der findes en lykkelig balance mellem at realisere dine karriereambitioner og samtidig prioritere familieanliggender.
April er en meget speciel måned på grund af den sjældne konjunktion mellem Jupiter og Neptun – noget der kun sker en gang hvert trettende år. For Stenbukkens vedkommende mærkes denne indflydelse stærkest som et ønske om at dykke dybere ned i kreative projekter, og der er også et stærkt ønske om at hjælpe med at lindre problemer på lokalt plan. På grund af internationale begivenheder er det en tid med udstrømning af følelser og en tilsvarende opvågning af medfølelse. Du bør arbejde med mennesker, der er tæt på, for at hjælpe på et praktiske plan.

Vandmanden

En tredobbelt konjunktion af Mars, Venus og Saturn i dit tegn i begyndelsen af ??april indikerer, at du er aktivt involveret i en gruppe og gør det, du er bedst til – at vise solidaritet med mennesker og opretholde principperne om retfærdighed og lighed. Du er utrolig motiveret på dette tidspunkt, og ekstremt klar over dine mål og formålet med dit liv. Det er også et godt tidspunkt for forhold, og for den enlige Vandbærer kan kærlighed og romantik være på dagsordenen.
Økonomi er et meget flydende område af dit liv, men hvis du overholder den gyldne regel – gør det du elsker – så kan pengene flyde. Faktisk kan der ske en udvikling i april, hvor nye ressourcer strømmer til, især fra kreative initiativer sammen med dem, du er tæt på. Du kan forvente en behagelig overraskelse omkring fuldmånen den 17. april. Det er også en tid, hvor man gerne vil være gavmild og give, så de penge, der kommer ind, går måske også ud til at hjælpe folk; sådan skal det måske være.
April er en måned med mental udvikling, kommunikation og rejser, som kan have at gøre med lokale initiativer, men også kan involvere langdistanceforbindelser, især midt på måneden, som er et godt tidspunkt for relationer og studier. Partnerskaber trives.

Fisken

April er en måned af stor betydning for dig, fordi den 13-årige cyklus af konjunktioner mellem Jupiter og Neptun – begge forbundet med dit tegn – foregår på 23 grader i Fiskenes tegn. Det er første gang, denne konfiguration er faldet i Fiskene siden 1856, som var året, hvor endnu en krig – Krim-krigen – sluttede i det område, som nu er Ukraine. Hvad der huskes fra denne tid, er Florence Nightingales arbejde med at tage sig af sårede soldater. Da denne konjunktion i Fiskene blandt mange andre ting er forbundet med flygtninge, er det helt klart en tid med verdensomspændende udstrømning af medfølelse, og det kommer til at påvirke dig personligt.
Så det er en vigtig måned, og i løbet af måneden kommer både Venus (den 5.) og Mars (den 14.) også ind i Fiskene, hvilket tyder på, at en masse mennesker vil komme ind i dit rum, og at du bliver ekstremt aktiv. Det er en vidunderlig tid for kreativitet, især forbundet med musik og film, og det er også en fremragende tid for kærlighed. Den sidste uge af april er en dybt følelsesladet og kærlig periode, hvor du aktivt vil vise dig omsorg.
Hvis du har en drøm, så er det tid til at sætte den i gang. Talentfulde mennesker vil gerne hjælpe, og familie eller partnere vil støtte dig med geniale og opfindsomme ideer.