Seneste uge

Horoskop for uge 38 2020

Vædderen

Nu hvor din tegnhersker, Mars, går retrograd i de næste par måneder, så er tiden kommet til at få klaret forhindringer du har hastet igennem siden juli. Da dette år er en tid med karriere omstrukturering, er der alle mulige slags magt, skabt af autoriteter, som ønsker at bevare kontrollen. Du er nødt til at tage højde for dette. Sæt fremgang på hold og klar hvert problem med tålmodighed, også selv om du bliver frustreret. På den romantiske front er der grund til optimisme. Potentielle elskere vil opsøge dig, så hold kommunikationslinjerne åbne.

Tyren

Du føler en stærk trang til at gøre tingene anderledes denne uge og til at udtrykke, hvad der er helt unikt ved dig – især derhjemme og med familien. Det er en god uge for arbejdet og samarbejde med hjælpsomme kolleger og tingene går dejlig glat. Der er kæmpe fokus på at starte nye projekter, enten med børn eller med et kreativt team, med fokus på udfordrende intellektuelle opgaver. Det du starter nu, har en god chance for langsigtet succes, og jo mere du planlægger og strukturerer din tid, jo bedre bliver resultaterne. Det kunne være en god ide at droppe nogle ting, som er mindre vigtige, for at fokusere på de store ting.

Tvillingerne

Det er en god uge til at relatere til børn og dine kære og generelt at udtrykke den lethjertede del af din natur. Relationer til søskende, folk i det lokale miljø og medrejsende er en behagelig oplevelse. Du oplever måske du er uenig med en partner, som er mere negativ eller nede i kælderen, men du har talent for at lukke luften ud af spændinger med venlig diplomati. Når nymånen falder i dit hus for hjem og familie midt på ugen, er det et udmærket tidspunkt til en stor indsats i hjemmet – en slags tid, hvor du får succes med at investere og anden støtte.

Krebsen

Det er en udmærket uge til at sætte sidste finger på at planlægge og organisatoriske opgaver, med fokus på at luge de ting ud, som skaber unødvendig uorden, så du kan fokusere på det som virkelig er vigtigt. Det er det perfekte tidspunkt for langsigtede partnerskaber, med folk eller organisationer, som måske gennemgår en omstrukturerings proces – måske den slags tid, hvor du kan skifte heste og få mere magtfuld opbakning. Der kan være karriereinitiativer, som har brug for stor revurdering og tingene kan blive et par måneder tilbagesat. Dine relationer vil dog trives nu.

Løven

Professionelle relationer går måske igennem en periode med forandringer nu, og det kunne være et godt tidspunkt til at udvide dit netværk og have kontakt med ukonventionelle mennesker, som kan bringe en følelse af spænding. Men dit hovedfokus er stadig på de praktiske ting – især i at opbygge en stærk økonomi. Partnerskab og kooperative oplevelser kan hilses velkomne og virker lovende for langsigtet vækst. Slip af med ting som er i vejen for effektiviteten og forfrem dem som arbejder hårdt og er ansvarsbevidste. Undgå så vidt muligt diskussioner og fokuser på det praktiske.

Jomfruen

Nymånen midt på ugen falder i dit tegn og varsler en udmærket periode, hvor det er dig der sætter dagsordnen og kan arbejde perfekt sammen med et kreativt team på nye projekter. Du sørger for organisering og rygraden, som hjælper til at bære folk gennem en svær periode og få langsigtet succes. Du oplever måske at du er uenighed med partnere eller familien omkring metoderne. Selvom din attitude er eminent praktisk, ønsker du også at bruge penge på at nyde livet. Andre mennesker har det med at tage tingene for alvorligt, og det er din opgave at lysne op på tingene og projektere positivt.

Vægten

Du er i øjeblikket i en periode, hvor du kan slappe af og nyde livet. Det er en udmærket tid til sociale engagementer og at komme ud og omkring med vennerne. Glade mennesker er omkring dig og I kan få det ret det sjovt sammen og få mental stimulation. Partnerskab kan være mere problematisk, for nogle mennesker som står dig nært, kæmper med tilbageslag, eller har måske for meget ansvar på deres skuldre, hvilket kan føre til et hidsigt temperament eller ufleksibel opførsel. De langsigtede udsigter for kærlighed og romantisk er ret gode, især hvis du holder tingene på et venskabeligt plan.

Skorpionen

Der er kraftigt fokus på en ny udvikling i dit sociale liv denne uge, og det er et godt tidspunkt til gruppearbejde og uddannelsesprojekter. Selv om alt ikke er i din smag, er der storartede strukturer på plads for arbejde og studier. Personligt kan du føle dig frustreret, fordi du måske skal bruge mere tid på at reparere ting end at gøre noget nyt. Du bliver dog nødt til at bide tænderne sammen og se forhindringer som muligheder, især når det gælder kommunikation til kolleger og folk du møder på daglig basis. Lige nu er du nødt til at adlyde reglerne.

Skytten

Du begynder at føle energien og optimismen kommer tilbage efter en lang periode med bekymringer – ikke mindst i forbindelse med din økonomi. Nye strukturer sættes på plads i dit professionelle liv denne uge, hvilket fører til konsolidering og den perfekte ramme for fremgang. Udmærket lederskab og opmærksomhed på detaljerne, såvel som en succesfulde delegerings strategier, hvilket alt sammen giver en stærkere økonomi, og en del af denne proces er at eliminere unødvendige projekter eller udgifter. Jo mere du skærer ned, jo bedre kan du overleve. Partnere og venner ønsker at opmuntre dig, så sørg for tid til sociale begivenheder.

Stenbukken

Mange ting falder på plads i denne uge, og det er et udmærket tidspunkt for partnerskab og planlægning. Der er fokus på at lære noget nyt og på at udvide dine intellektuelle horisonter, for eksempel med nye arbejdsprojekter længere væk. Det du starter i dinne uge vil få et langt liv og give en masse tilfredsstillelse. Du har haft lidt tid til at arbejde på strategier til at løse et stædigt problem i familiemiljøet, og du er nødt til at være forberedt på flere udfordringer til din autoritet. Alt hvad du skal gøre, er at stole på din modstandskraft, så vil disse irritationsmomenter forsvinde.

Vandmanden

-Det fortsætter med at være en god uge for relationer og stimulation til intellektuelt samvær med interessante folk. Generelt er det et godt tidspunkt for kærligheden, selvom du er meget absorberet i din egen private verden. Det er en udmærket uge til at starte en ny proces med træning, som øger din psykologiske forståelse af de myriader af fakturer, som har indflydelse på, hvordan folk relaterer til hinanden. Denne viden hjælper dig til at forbedre dine intime relationer. Når det gælder læring, uddannelse og kommunikation, er der stadig udfordringer. Bevar din modstandskraft og problemerne vil forsvinde.

Fisken

Nymånen i dit modsatte tegn, Jomfruen, bringer en masse positive udviklinger i de vigtige relationer i dit liv. Andre mennesker er virkeligt hjælpsomme nu og endelig føler du, at du får trækkraft og at tingene går i din retning. Det er den perfekte uge til at få styr på detaljerne omkring social organisering og til at bringe en gruppe sammen, gennem god planlægning og samarbejde. Der kan være nogle roller der skal byttes om, de rådne æbler skal fjernes og så vil de grupper du er en del af, blive strømlinene og langt lettere for dig at være i.