Seneste uge

Horoskop for uge 19 2022

Vædderen

Denne uge tegner til at blive markant, for Jupiter, den største planet i solsystemet, flytter ind i dit tegn Vædderen for første gang i 12 år. Det signalerer en ekspansionsperiode, hvor du forfølger dine egne initiativer og udvider din horisont intellektuelt, socialt og gennem rejser. I første omgang i denne uge har du dog stadig en lav profil og er usikker på, hvor du skal kanalisere din energi, som så bliver spredt i alle retninger. På mange måder er du overvældet af alle de muligheder i den store vide verden, men i løbet af et par uger kommer rigtig i gang.

Tyren

Du er i en periode, hvor du er mere interesseret i at udforske dit indre liv end i at lave et en hele masse i den ydre verden. Identitetsspørgsmål bliver vigtigere, mens du forsøger at finde din plads i et uendeligt univers af muligheder. Det kan være inspirerende at mødes med grupper af mennesker, der omfavner oplyste sociale og økologiske synspunkter, og jo mere spirituel din tilgang, jo mere mening finder du. Partnerskaber og venskaber er svære at fastlægge lige nu – det lader til, at alle har idealer, men at der ikke er mange, der rent faktisk gør noget praktisk for at realisere dem.

Tvillingerne

I løbet af denne uge går din tegnhersker Merkur retrograd, hvilket du i første omgang kan opleve som frustrerende, fordi du skal sætte dine ideer i bero, men som faktisk er den perfekte mulighed for at følge op på de forbindelser, du har dannet for et par uger siden. Der er vidunderlige nye trends forbundet med partnere eller venner, og de alliancer, du indgår nu, bringer en enorm udvidelse af din sociale cirkel. Der er et par ting fra fortiden, som du skal være opmærksom på, hvilket kan betyde, at du vender tilbage til en vis isolation for et stykke tid, men scenen er sat til virkelig gavnlige udviklinger i forhold til andre.

Krebsen

I denne uge bevæger ekspansionens og gunstens planeten, Jupiter, sig ind i området af dit solare horoskop, der er forbundet med karriere. Dette varsler en dynamisk udvikling, som fremkalder stærkt lederskab, måske noget internationalt opsøgende arbejde, og håndtering af indflydelsesrige pionerer inden for dit felt. I øjeblikket udføres der en del undersøgende arbejde med grupper og oversøiske forbindelser, og der kan være en vis forvirring eller usikkerhed omkring den retning, du skal fokusere i. Når du først har løst disse problemer inden for et par uger, vil du begynde at implementere dine kreative tiltag.

Løven

Det er en stærk periode fagligt, hvor du arbejder godt sammen med dem, der støtter din vision, og generelt befæster din position, især hvad angår økonomi og sikkerhed. Der er et stort skift i denne uge, som fremkalder en positiv og glædelig holdning til din vision for fremtiden. Scenen er ved at blive sat til en udvidelse af dine horisonter, enten gennem studier, øget indflydelse eller rejser. Der er stadig mange komplekse følelsesmæssige problemer vedrørende relationer, og måske også en følelse af, at du ikke kan stole på folk, selvom de siger, at de vil give dig støtte. Tågen letter i løbet af et par uger.

Jomfruen

Når denne uge starter, bevæger din tegnhersker Merkur sig retrograd, og det giver mulighed for at konsolidere en forbindelse, som du har plejet i flere uger. Potentielle partnere starter i en mere dynamisk fase, hvilket gør din kommunikationsopgave meget nemmere. Du vil knytte et stærkt partnerskabsbånd over den næste måneds tid, hvilket burde være godt for dig både økonomisk og fagligt. Der er et par problemer fra fortiden, der skal tages hånd om – måske et vanskeligt uløst problem på arbejdet. Det viser sig, at problemet fordamper uden stor indsats fra din side.

Vægten

Der er store nye udviklinger inden for parforhold i denne uge, og i de kommende måneder vil du møde mennesker fra alle livets områder, som vil udvide din horisont dramatisk. Det kan involvere rejser eller møder på den internationale scene, og generelt vil det være positivt for alle dine forhold. Du er helt sikkert klar til at tage en risiko eller to for kærlighedens skyld, og risici vil sandsynligvis blive belønnet, selvom du skal forlade dine trygge rum og begive dig ud på ukendt territorium. Lige nu ser partnere ud til at være lidt utilgængelige; senere dukker de op og gør et stort indtryk.

Skorpionen

I denne uge er der en stor udvidelse på arbejdet, måske på grund af ankomsten af ??en imponerende og dynamisk ny kollega, eller måske fordi dit arbejde ændrer karakter og kræver større udbredelse, enten lokalt eller internationalt. Du har dog endnu ikke besluttet, hvad du vil gøre, eller hvor du vil fokusere din energi – måske på grund af en desorienterende udvikling med børn eller i dit kærlighedsliv. Lige nu er du mere interesseret i at nyde livets forførende fornøjelser, men om et par uger opdager du en ny og dynamisk motivation på arbejdet.

Skytten

Denne uge markerer et skifte fra det fokus på hjem, familie og land, som var fremherskende tidligere. Nu er du klar til handling. Det er ikke længere et spørgsmål om at ofre sig selv for andre – det, der tæller nu, er at udtrykke dig kraftigt og udstikke en ny retning. Det kan udtrykkes romantisk – ønsket om at nyde kærlighed og partnerskab – og alt tyder på, at det bliver en usædvanlig positiv tid til at knytte en stærkere og stærkere forbindelse med den ideelle partner. Lykke og glæde er i horisonten.

Stenbukken

Der er en markant udvikling i hjemmet og i familien i denne uge, og en form for udvidelse af den hjemlige horisont er på dagsordenen. Du vil måske indvie en boliginvesterings- eller forbedringsplan, og det er ret sandsynligt, at der i de kommende måneder vil være nogle virkelig dynamiske aktiviteter omkring huset. Det er også et glimrende tidspunkt for samarbejde og omgang med kolleger, kunder og andre forbindelser. Hvis du længes efter mere uafhængighed, måske at arbejde hjemmefra, er det nu tid til at begynde at organisere tingene.

Vandmanden

En ny fase begynder i denne uge, hvor interessen for lokale arrangementer og forbindelser vokser. Du vil måske vove dig lidt længere væk eller anskaffe dig ny transport, der udvider din rækkevidde. Det er også et glimrende tidspunkt til at lære og studere, eller til at bruge dine intellektuelle akkreditiver til at hævde dit lederskab inden for et bestemt felt. Der kan være håb og drømme om både en god økonomi og lidt forbrug, men du skal undgå at bruge dine penge på petitesser. Familieforhold kræver mere opmærksomhed i weekenden, da der kan være principiel uenighed med en partner. Vær fleksibel.

Fisken

Der er en stor ændring af fokus i dit liv i denne uge, da Jupiter bevæger sig ud af dit tegn. Det varsler en dynamisk fase i dit liv, hvor du arbejder med initiativer til at udvide dine ressourcer og generelt forbedre økonomien. Du kan forvente, at der bliver stillet flere penge til rådighed i løbet af året, og at der bliver også brugt flere penge. Med lidt held er det en tid, hvor du vil have det godt med dig selv, og mindre opslugt af følelser og begivenheder, som du ikke har meget kontrol over. Det er stadig et godt tidspunkt at udtrykke visionære ideer, men du er nødt til at handle for at realisere dem.