Fisken

Når du ser tilbage på 2020, vil du nok mene at det var et ret udmattende år for dig, delvis på grund af de sociale forandringer, som pandemien var skyld i, men også på grund af en personlig kamp for at passe ind socialt og politisk. Der var så meget fanatisme og ideologisk sikkerhed, men når 2021 begynder, så føler du et stort behov for at lægge alt dette bag dig. Folk – især hvis de omfavner overbevisninger som ikke harmonerer med din indre natur – kan i den grad være meget trættende.

2021 bringer store forandringer for dig, men det er mere i forbindelse med et indre behov for, at trække dig tilbage fra publikum og finde indre fred. Måske opdager du, at permanent lykke ikke kan findes i den ydre verden – du er nødt til at kigge ind i dig selv for at opleve mental ligevægt. Fra januar til marts er en periode til dette og du vil være omgivet af mennesker, som også søger spirituelle svar, og hvis prioriteter ikke er retfærdiggørelsen af personlige overbevisninger, men til verdens bedste. Det er noget du kan engagere dig i.

Den slags som har din interesse først i 2021 er meditation, afsondrethed sammen med en gruppe, altruistiske aktiviteter og en interesse i den økologiske balance. På trods af det faktum, at du bruger meget tid alene i denne periode, er det en god tid for partnerskab, og møder i januar bringer en udviklingsproces til en bestemt person, hvis ideer inspirerer dig i løbet af de kommende måneder.

I midten af maj er du klar til at påvirke verden med dine ideer og du går fra afsondretheden til at udtrykke de kreative idealer, som du helt sikkert tror på. Først på sommeren bringer en forsmag på en succesfuld periode, når arbejdsidealer og personlige idealer smelter sammen til en. Din tid kommer. De drømme du har om samfundet, og den tro du har omkring harmoni, vil dominere både 2021 og 2022, og det er en nøgletid for alt som har at gøre med vedvarende energi, økologi, metoder til at undgå global opvarmning, eller at arbejde på mere personlige kreative projekter, som kan skabe et magisk miljø.