Fisken

Når april starter er der en konjunktion mellem Jupiter og Pluto, som du sikkert vil opleve som en krise i dit sociale liv, eller i de organisationer du er en del af, eller med specielle venner. Dette er mere en trend end en begivenhed og hvad der end sker først i april, er en proces som udvikler kursen på året. Det er højst sandsynligt, at du i slutningen af året, kun vil have de vigtigste venner på din kontaktliste.
Der kan være en tendens til at blive overinvolveret i en grupper af folk med en stærk ideologi, som kan betyde at du hilser synspunkter velkomne, som du senere vil afvise, fordi de ikke svarer til din humanistiske natur. Ikke desto mindre kan det blive vigtigt for dig at kæmpe for det du tror på lige nu og endda at sætte penge på der hvor din mund er.
Starten af april er også en tid hvor partnerskabsproblemer løses med succes og der er et møde mellem sind, hvor du føler at dine inderste drømme og idealer bliver forstået. Den sidste del af måneden er alletiders til at have kontakt med en gruppe mennesker, som har en utraditionel tilgang. Dette kunne have at gøre med et uddannelsesprojekt eller gruppearbejde, som inspirer dig til et helt nyt sæt ideer.