Fisken

April er en måned af stor betydning for dig, fordi den 13-årige cyklus af konjunktioner mellem Jupiter og Neptun – begge forbundet med dit tegn – foregår på 23 grader i Fiskenes tegn. Det er første gang, denne konfiguration er faldet i Fiskene siden 1856, som var året, hvor endnu en krig – Krim-krigen – sluttede i det område, som nu er Ukraine. Hvad der huskes fra denne tid, er Florence Nightingales arbejde med at tage sig af sårede soldater. Da denne konjunktion i Fiskene blandt mange andre ting er forbundet med flygtninge, er det helt klart en tid med verdensomspændende udstrømning af medfølelse, og det kommer til at påvirke dig personligt.
Så det er en vigtig måned, og i løbet af måneden kommer både Venus (den 5.) og Mars (den 14.) også ind i Fiskene, hvilket tyder på, at en masse mennesker vil komme ind i dit rum, og at du bliver ekstremt aktiv. Det er en vidunderlig tid for kreativitet, især forbundet med musik og film, og det er også en fremragende tid for kærlighed. Den sidste uge af april er en dybt følelsesladet og kærlig periode, hvor du aktivt vil vise dig omsorg.
Hvis du har en drøm, så er det tid til at sætte den i gang. Talentfulde mennesker vil gerne hjælpe, og familie eller partnere vil støtte dig med geniale og opfindsomme ideer.