Fisken

Når august begynder, er der meget gunstige tendenser både økonomisk og på arbejdspladsen, og det er et godt tidspunkt at manifestere latente lederevner eller at arbejde med en anerkendt leder inden for dit felt. Forvent det uventede, når måneden begynder – det er en tid, hvor du har kontakt med mennesker, der udfordrer konventionel tænkning og måske kommer med ideer og udtalelser, der er specielt designet til at provokere eller støde.
Denne følelse af uforudsigelighed kan forbindes med søskende, folk i dit nabolag eller andre, som du relaterer til dagligt i et læringsmiljø, og denne tendens fortsætter i det meste af august. Det er bedst at holde afstand til dogmatiske typer, der er tiltrukket af ideologier, der er i modstrid med normen, især på arbejdet. Heldigvis er kolleger en fornøjelse at være sammen med og meget støttende, og der kan være nogle romantiske tendenser eller fornøjelige aktiviteter i den sidste halvdel af måneden.
Der er en ændring i løbet af de sidste 10 dage af august, hvilket kan øge stressniveauet i parforhold eller hjemmet. Det ser ud til, at der er meget at gøre, og andre mennesker har travlt med at gøre det. Ikke desto mindre kan du blive meget produktiv, hvis der kommer lidt pres udefra, så måske er det ikke en dårlig ting at blive hundset med.