Fisken

Livet føles ganske godt, når juli måned begynder, og det er en særlig god tid for børn og familieharmoni. Du føler dig måske selvsikker og tryg ved penge, så du er i humør til eventyr. Der er et intenst fokus på børn og venskaber, især omkring tidspunktet for fuldmånen i midten af ??juli. Måske vil der ske nogle omstruktureringer på dette tidspunkt, da der er lidt af en krisestemning, som skal løses gennem beslutsom handling.
Juli er en tid til at stoppe op, hvor du kan se tilbage på de ganske dramatiske fremskridt, du har gjort de sidste par måneder, ikke mindst når det kommer til at konsolidere din økonomi og tage nye initiativer på det område. Den sidste del af juli er fremragende til arbejde. Det er en tid, hvor du får anerkendelse fra kolleger og samarbejdspartnere, og du kommer til at arbejde godt sammen om kreative projekter og salgsfremmende aktiviteter.
Når juli nærmer sig enden, kan der opstå kommunikationsproblemer på grund af forstyrrende adfærd blandt mennesker, som du forholder dig til i løbet af din dag – det kan være søskende, naboer, medrejsende osv. Det kunne være et godt tidspunkt for en tur til eksotiske omgivelser og destinationer, hvor folk taler et andet sprog, og kulturelle normer er helt anderledes. Ikke desto mindre kan folk være provokerende, og da tingene er uforudsigelige på dette tidspunkt, har du brug for en plan B.