Fisken

I løbet af den første halvdel af juni kan der være en del kaos og forvirring, som har indflydelse på en del områder af dit liv. Først gælder det din karriere og selvom der er høje håb, er der lige så stor risiko for skuffelse. For det andet er der en intens udvikling i dit familieliv, mens folk er nødt til at tilpasse sig nye roller og egentlig ikke aner hvad der foregår.
Når Mars og Neptun mødes i dit tegn midt i juni kan du også være meget forvirret over, hvilken retning du skal tage. Alle sender blandede beskeder og ingen ved i virkelighed hvad de ønsker aller hvad de kan bede om. Under disse omstændigheder er det virkelig vigtigt at være klar over dine motiver. Hvis du ikke ved hvad du vil, så vær klar omkring det og sig det. Det vigtigste er, lov ikke noget, som du ikke kan holde.
2020 er et vigtigt år for dig i forbindelse med dekonstruktion og omstrukturering af dit sociale liv. Så mange forbindelser fra fortiden skal droppes, fordi de ikke er gode for dig. Styr klar af fanatikere. Der er muligheder i juni til at blive mere aktivt involveret med idealistiske mennesker, som kan få drømme til at ske og hvis du kan tage en kreativ eller altruistisk vej, så bør du gøre det.