Fisken

Der er en vis usikkerhed og bekymring, når juni måned begynder, men de problemer, du forventer, forsvinder hurtigt. Der kan være nogle diskussioner med mennesker, du relaterer til dagligt, som medstuderende eller rejsende, naboer eller søskende, men lige nu har du så travlt med at gøre dine egne ting, at du glider for det mest af.
Det er en ekstremt dynamisk tid for dig, og du ser ud til at have ubegrænset energi til at gå hen og få, hvad du vil. Du er i en konkurrencepræget sindstilstand og villig til at tage økonomiske risici for at starte banebrydende ventures. Drømmetiden er forbi – nu handler du bare.
Juni tegner til at blive en fremragende måned for forhold, både for den single Fiske og for Fisken med en familie. Forbindelser, der blev skabt i sidste måned, kan nu genskabes. Forskellen er, at din situation har ændret sig, så du nu kan gå i gang med alliancer, som du ikke kunne indgå tidligere. Du har ændret dig fra en doven fisk til en sværdfisk, og du er villig til at jage konkurrenterne væk. Anden halvdel af juni er perfekt til familiesammenkomster, og hvis du vil bruge lidt penge på at gøre familiesammenkomster mere spændende, er det også en god idé.