Fisken

Måneden starter med en nøjagtig konjunktion af Venus og Jupiter – to planeter, der bringer lykke og held – som finder sted i dit tegn. Begivenheder kulminerer på det tidspunkt; du åbner dit hjerte og der er en strøm af kærlighed og empati. Det skal nok være godt både romantisk, økonomisk og professionelt.
Den 10. maj forlader Jupiter dit tegn Fiskene og flytter ind i Vædderen. På grund af retrograd bevægelse vil det være tilbage i løbet af de sidste to måneder af 2022, hvilket betyder, at du vil have en anden mulighed for at realisere dine drømme på det tidspunkt. Jupiter i Vædderen bringer nye økonomiske muligheder ind i dit liv, og det betaler sig at tage initiativer, der udvider din indflydelse. Faktisk er det værd at tage et par risici, især i slutningen af ??måneden, hvor du bliver nødt til at bevæge dig hurtigt for at høste store belønninger.
Maj er en måned, hvor der er stort fokus på kommunikation, uddannelse og rejser, med mulighed for uventede hændelser i disse områder, som kan give en del forstyrrelser. Det er nok en god idé ikke at blande dig for meget i kontroversielle diskussioner, hvis du vil undgå fremmedgørelse. Slutningen af ??maj bringer nogle gode muligheder for partnerskaber og familieanliggender, og selvom nogle planer bliver sat på pause, vil der i længden være et heldigt resultat for forhold.