Fisken

Når september starter, er der nogle gode muligheder for at tjene penge i forbindelse medpartnerskaber. Du vil måske tage en risiko eller to og generelt udvide dit fodaftryk i verden. Idéer udviklet med en partner kan vise sig at være meget mere komplekse end forventet, og der kan være en periode med forvirring eller tilbagetrækning. Alligevel er det værd at udvide, og i midten af ??oktober kan du forvente resultater.
Fuldmånen den 10. september falder i dit tegn Fiskene, og dette fremhæver forhold til andre. Det er en spændende tid til at mødes med usædvanlige mennesker i utraditionelle miljøer, især hvis der er et uddannelsesprojekt at fremme.
Efterhånden som september skrider frem kan der opstå en følelse af komplikation, især hvad angår udviklingen i hjemmet eller i nabolaget. Folk har en tendens til at skændes som katte og hunde senere på måneden. Generelt er udviklingen på hjemmefronten på vej mod større og større kompleksitet i løbet af de næste par måneder, måske fordi et familiemedlem mister et mål af syne og bliver ved med at skifte retning. Selvom det på lang sigt er en god periode til boligbyggeri og andre familieprojekter, er det vigtigt ikke at lade tvivl og negativitet dræne energien væk.