Gratis horoskop

Horoskoper findes i mange forskellige udgaver og kan være skrevet på mange forskellige måder. Men langt de fleste af dem, tager udgangspunkt i den vestlige astrologi. Det samme gør de spændende horoskoper du kan læse her på siden.

Find dit gratis horoskop her på Horoskoper.net og få et kig ind i, hvad der kan ske af spændende ting for dit stjernetegn i løbet af det næste stykke tid.

På Horoskoper.net finder du de mest seriøse og gennemarbejdede gratis horoskoper. Horoskoperne er lagt af den kendte astrolog Adrian Duncan, der med sin store erfaring og dygtighed lægger de bedste horoskoper. Det har han nemlig gjort i over 30 år.

 

Læs gratis horoskoper

Dagshoroskop. Dagshoroskopet er et kort, men detaljeret horoskop, der kan give dig input til dagen. Spekulerer du over, om det er i dag du skal bede om lønforhøjelse, eller om dagen bringer bedre stemning med sig end i går, så kan du i dagshoroskopet finde ud af, hvordan planeterne har indflydelse på dit stjernetegn, og hvilken effekt det vil have på dig.

Ugehoroskop. Ugehoroskopet er en fortsættelse af dagshoroskopet. Det er naturligvis mere fyldestgørende end dagshoroskopet fordi det netop gælder for flere dage, men det er også mere udførligt, da planternes rotation og placering er mere tydelig i løbet af en uge. Med ugehoroskopet kan du få et mere generelt stemningsbillede af, hvad du kan opleve i den kommende tid.

Månedshoroskop. Med månedshoroskopet får du masser af viden om, hvad der åbner sig op af muligheder for dit stjernetegn i den kommende måned. Det er et bredt kig på planeternes energier og du kan læse om, hvornår der kommer gode dage og bedre dage. Du bliver gjort opmærksom på, når det er værd at tage chancer, og hvornår du hellere skal vente tålmodigt.

Årshoroskop. Årshoroskopet er det allerbedste gratis horoskop, du kan finde. Det er det mest udførlige horoskop, du kan læse for dit stjernetegn. Du får en klar beskrivelse af de mest særegne oplevelser, du kan komme ud for i gennem året der kommer. Det beskriver gode og dårlige tider, hvornår du er præget af held og hvornår livet er lidt mere stille.

Horoskoperne er baseret på de 12 stjernetegn, og skal derfor gælde for alle mennesker, der er født inden for et givent stjernetegn. Har du lyst til at fordybe dig yderligere i horoskopet og hvad det kan fortælle om dig, er det en god ide, at få lavet et horoskop, der kun passer på dig.

Du kan læse en kort hennemgang af de forskellige produkter i vores webshop.

 

Få lagt et seriøst, personligt horoskop

Her på Horoskoper.net kan du få lagt dit personlige horoskop af selveste Adrian Duncan, som du sikkert kender fra TV.

Du har mulighed for at vælge mellem flere slags horoskoper, blandt andet kan du få lagt et helt personligt horoskop eller dit årshoroskop.

De personlige horoskoper baseres på din fødselsdato, dit fødselstidspunkt og dit fødselssted. Det gælder med andre ord kun for dig.

Dit personlige horoskop handler ikke udelukkende om fremtiden, men ser også tilbage på dit liv, lige fra den dag du blev født. Horoskopet går i dybden med hvem du er som person, og hvilke oplevelser du har haft, der har formet dig som menneske. Det giver dig en indsigt i dine stærke og svage sider, og du kan få vejledning i at udvikle dem. Det personlige horoskop kommer med en udførlig vejledning fra astrologen på mellem 20 og 40 sider, som du altid kan søge støtte i. Horoskopet koster kun 235,- kr. Bestil et personligt horoskop her.

Årshoroskopet gælder fra din fødselsdag og et år frem. I modsætning til det personlige horoskop, der også fokuserer på fortiden, så fokuserer det personlige årshoroskop udelukkende på fremtiden. Du får at vide igennem den lange vejledning på 20-40 sider, som astrologen har udarbejdet, hvornår der er særlige hændelser eller strømninger, der kommer til at påvirke dig. Du får også at vide, hvordan du bedst takler dem. Årshoroskopet koster kun 315,- kr. Bestil årshoroskopet her.

I tvivl om hvilket horoskop du skal vælge? Læs denne guide til hvilket horoskop du skal vælge.

Se mere i vores horoskop-shop her og tag et kig ind ind i din fremtid.