Jomfruen

Når du går ind i 2021 er der mange ting under forandring. I det sidste år har du måske kæmpet med kreative ting og arbejdet på at overkomme blokaderne og i 2021 er det tid til at kaste dig selv ind i dit arbejde, for at udføre mirakler med folk du har forbindelse til. Januar og marts er en tid, hvor et helt nyt system tages i brug og det er din rolle, at være det opfindsomme geni, som arbejder tæt sammen med kolleger, for at sikre at de forstår deres nye rolle. Det er en tid med arbejds solidaritet, hvor nye praktikker tager i brug.

Det største fokus i 2021 er så på arbejde, karriere og økonomi og du kan forvente nogle virkelig gode resultater, ikke mindst på grund af at arbejds partnerskaber fungerer ekstremt godt. Nye horisonter åbnes og du starter måske også en sundere livsstil som øges ved at være sammen med venner og grupper, som har revolutionære ideer om, hvordan man skal agere i sit daglige liv.

En af nøgleperioderne i dit professionelle liv er i maj og i juni, hvor der er et langvarigt fokus på karrierefornyelse og partnerskab. Det er den perfekte tid for kommunikation og marketing, sammen med virkelig gode associerede, som deler dine ideer. Måneformørkelsen i slutningen af maj en ændring af spillet, på den måde, at nye horisonter åbnes, f.eks. med internationale kunder og klienter, eller gennem rejser.

Midt i maj bevæger Jupiter (som har med held at gøre) sig ind i dit modsatte tegn, Fiskene. For den enlige Jomfru kan dette indikere at en partner dukker op i horisonten og en heldig familie udvikling. Jupiter forlader Fiskene igen i slutningen af juli, for at returnere i januar næste år, så det kan være en relation bliver sat på hold, efter en blomstring i den tidlige sommer, især midt i juli. Romantiske erfaringer har måske en følelse af uvirkelighed eller eksisterer mere i fantasien i denne periode, men potentialet for givende relationer er virkeligt.