Jomfruen

April begynder med en nymåne, som er i konjunktion med din tegnhersker Merkur, hvilket fremkalder en trang til dig til at sige din mening og kæmpe for det, du synes er rigtigt, både i dit intime liv og i forbindelse med kollegaer på arbejdet. Begyndelsen af ??april er en stærk periode for at arbejde med magtfulde grupper og organisationer, som er inspireret af principper om lighed og solidaritet.
Den 11. april kommer Merkur ind i Tyrens tegn, og nogle af dine følelsesmæssige spændinger forsvinder, mens du fokuserer på nye perspektiver for at udvide din horisont gennem studier og rejser. Nye mennesker dukker op i horisonten på dette tidspunkt, og de er meget motiverede i retning af altruistiske eller kreative aktiviteter. De vil trække på din viden og ressourcer. Da Mercury har en harmonisk forbindelse til revolutionære Uranus i midten af ??april, vil du få gavn af venlige mennesker, som vil give dig ubetinget støtte til at få dine ideer og synspunkter igennem.
Denne måned er tidspunktet, hvor Jupiter-Neptun konjunktionen finder sted – en begivenhed der opstår kun en gang hver trettende år. Det har meget at gøre med de vigtige relationer i dit liv. Storslåede personer, der repræsenterer noget dragende, og som har store drømme, vil spille en vigtig rolle i at udvide din bevidsthed, og det er en ekstremt positiv tid for romantisk kærlighed og altruistiske bestræbelser, især når måneden nærmer sig sin afslutning.