Jomfruen

Der er et stærkt fokus på trossystemer, når august begynder, og du kan blive trukket ind i kontroverser, især hvis der er internationale perspektiver. På arbejdet kan du få lyst til at søge tilflugt fra grupper, der er præget af forstyrrende ideologier eller nye regler. Der vil sandsynligvis være en genopblussen af ??den slags problemer, der har påvirket arbejdsmiljøet i et år eller mere.
Den 4. august træder din tegnhersker Merkur ind i Jomfruen, hvilket varsler en positiv udvikling i et par uger, hvor du kan få dit liv bedre organiseret, arbejde godt sammen med kollegaer og promovere nogle af dine ideer. Det sætter dig i en central position i håndteringen af ??de omstruktureringer, der rammer kollegaer på arbejdet. Mens folk skændes om principper, holder du hjulene i gang.
Der er en række vigtige ændringer i løbet af den sidste uge eller deromkring af august. På det tidspunkt er der dynamiske nye tiltag i din karriere, og måske dukker ledere op på scenen, som blander sig mere. Ved at brainstorme kreative ideer med disse medarbejdere, kan du muligvis øge din indkomst – det er netværket og forbindelserne, der tæller.