Jomfruen

2020 starter lykkeligt og konstruktivt, og det er et godt tidspunkt til at slå dig sammen med en partner. Hvis du er single bragte nytårsaften måske et vigtigt møde, som der kan bygges på. Det er en tid hvor du og din partner finder inspiration i forbindelse med noget kreativt, med rejseplaner eller omkring børn.
Dette år er faktisk en tid hvor der er enormt fokus på kreativitet og selvudfoldelse, og dette involverer at overkomme blokeringer, som forhindrer dig i, at udtrykke dig selv til fulde. Måneformørkelsen den 10. januar sætter fokus på din tegnhersker, Merkur, sammen med en særlig udfordring du er ude for på det tidspunkt. Det er alvorlige ting, og du forbliver fast i dine overbevisninger. Folk du har med at gøre på dette tidspunkt, og især børn, har brug for at vide, at der er nogle emner hvor kompromis ikke kan indgås. Dette vil være et tilbagevendende tema i løbet af året.
Den sidste del af måneden er en nøgletid for dine relationer til familie, partnere og måske også kolleger. Dem du elsker kan være forvirrede og desorienterede på dette tidspunkt, og når det gælder romantik, er det en tid hvor bedrag og skuffelser er i luften – måske i forbindelse med et familiedrama.