Jomfruen

Dit humør er fokuseret og konstruktivt, da juli begynder, og det er et perfekt tidspunkt til at få tingene organiseret med kollegaer, selvom du skal undgå distraktioner fra andre. Det vigtigste er fokus frem for at påtage sig for mange forskellige job.
Den 5. juli flytter din tegnhersker Merkur ind i Krebsens tegn, og det flytter eftertrykket fra karrierespørgsmål til socialt engagement. Der kan meget vel være et sceneskifte på dette tidspunkt, især hvis der er planlagt ferier, og du vil besøge mennesker og steder, hvor du måske har venner. Det er en ganske dynamisk periode, og især partnere er i humør til at bruge penge og have eventyr. Tingene bliver travlt og intenst ved fuldmånen den 14., som er et tidspunkt, hvor du kan være omkring karismatiske mennesker. Nogle omvæltninger sker i midten af ??juli, som kan påvirke venner eller børn, selvom det også kan have noget at gøre med spændende rejser.
Sidste del af juli er en tid, hvor du leder efter mere ro og et afsondret miljø, gerne med en eventyrlysten partner, men selv under disse omstændigheder kan det være en ret vild tid, hvis du vælger at rejse. Der er eksotiske mennesker på eksotiske destinationer, som har en tendens til at forstyrre mange af dine opfattelser.