Jomfruen

Når maj måned begynder, går din tegnhersker Merkur ind i Tvillingerne, hvilket fremkalder en trang til at udvikle dine professionelle forbindelser og tage nye initiativer i din karriere. Men da Merkur bevæger sig retrograd den 10. maj, bliver du nødt til at sætte planer på pause og gøde jorden en smule bedre. I perioden omkring den 3. uge af maj vil partnere være rykket i stilling til at yde støtte. På det tidspunkt skal du muligvis midlertidigt overdrage ledelsen til en person med den rette indflydelse.
Der er stor fokus på kommunikation, rejser eller uddannelse hele denne måned, og den 1. maj kan der ske en overraskende udvikling, som kan bringe tingene af sporet – eller måske viser en spændende mulighed. Kommunikationsproblemer bliver fremhævet ved måneformørkelsen den 16., og det kan påvirke forholdet til kolleger eller arbejdsorganisationer, som kan blive blokeret på en eller anden måde.
Maj bringer også vigtige ændringer i relationer. Det er et glimrende tidspunkt for professionelle partnerskaber, som har gode betingelser i hele maj og juni. Du kan forvente, at andre tager ret risikable initiativer, men chancerne for succes er ret høje. Din rolle kan være som et mellemled, hvor du flytter fra et sted til et andet for at skabe de forbindelser, der får tingene til at fungere.