Jomfruen

I øjeblikket er du i en tid med omjusteringer når det gælder dine relationer og du kan være i to sind omkring, hvordan du skal komme videre. Der er ufærdige ting, som du er nødt til at tage dig af i dit arbejdsliv, og dette kan betyde at situationen i dine relationer i øjeblikket må sættes på hold.
De mennesker du møder i løbet af marts kan være meget kreative og fantasifulde, selvom det er svært at finde ud af, hvad det er de ønsker. Det hjælper at forstå deres værdier og prioriteter, som er idealistiske og samtidig pragmatiske. Det er bedst bare at følge med strømme med hensyn til dem, da de har en mission eller en drøm, som andre kan finde virkelighedsfjern, men som måske kan opnås. Det er et udmærket tidspunkt til at forstå dynamikken og besværlighederne som børn eller kreative grupper gennemgår.
Fuldmånen den 9. marts sætter fokus på udfordringen med hensyn til at finde en balance mellem det praktiske og idealismen og hvis du kan være konstruktiv og organiseret, vil du bliver overrasket over hvad der kan ske. Det er en tid hvor du har brug for en stor indsat for at udtrykke dit eget kreative jeg, at sætte præstationsangst til side og tage en chance. Jo mere du forbereder og jo mere du lærer fra andre, desto mindre risiko vil der være.