Jomfruen

I løbet af september bevæger din tegnhersker Merkur retrograd, og det tyder på, at du skræver over to forskellige situationer og skal bevæge dig frem og tilbage i to forskellige miljøer. I første omgang er fokus på relationer og det at dele, og du vil opdage, at partnere er ivrige efter at gå forrest med deres initiativer.
Disse Initiativer kan være fremragende til professionelle forbindelser og pengeskabende ideer. Det, du sætter i gang i begyndelsen af ??september, kan tage meget længere tid, end du tror, ??og der vil være adskilte faser: indledende risikotagning og udvidelse, tvivl og forvirring, derefter løsning i begyndelsen af ??oktober.
Den 5. september kommer kærlighedens og tiltrækningens planet, Venus, ind i dit tegn, og det sætter fokus på de vigtige relationer i dit liv, især professionelt. Du kan godt opleve, at du kommer i modstrid med nogen, der synes at sige én ting og gøre en anden, og der kan være tillidsproblemer. Dybest set i løbet af de næste mange måneder vil folk i en magt- eller myndighedsposition begå fejl, så du skal være særlig opmærksom på tegn på bedrag, svaghed eller desorganisering.