Krebsen

Der er en kraftig transition når du går ind i året 2021. Sidste år var der et intenst fokus på forretnings- og personlige relationer, som gik igennem en kæmpe transformationsproces. Folk der har stået dig nært oplevede sikker en masse udmattelse, som har krævet en masse af dig personligt. Men i 2021 er der langt mere fokus på at høste de positive resultater af den indsats både og du andre tidligere har gjort.

Det er et år hvor du må have med indflydelsesrige organisationer at gøre, som mere eller mindre bestemmer reglerne i samfundet – dog på en rimelig oplyst måde. Det er din opgave at arbejde med disse mennesker, især på et internationalt plan, og hvis du spiller dine kort rigtigt, kan du modtage masser af støtte, både økonomisk og når det gælder solidaritet. Det er den slags tid, hvor det hjælper at betale gæld til samfundet tilbage, men det er også en tid, hvor andre betaler deres gæld til dig. Derfor kan du forvente et økonomisk boost, især sidste i marts, hvor du modtager anerkendelse og ære.

Juli og august er vigtige måneder for din personlige økonomi og dette har delvist at gøre med tektoniske forandringer der sker i hele det økonomiske system som du er en del af. Det er vigtigt at insistere på at få mest muligt for det du leverer. Når du har med organisationer at gøre, som er i gang med omforandringer, så er det tid til at undersøge dine egne muligheder for at få gavn heraf. Gamle strukturer erstattes af nye og det får indflydelse på alt, fra dine sociale forbindelser til dine økonomiske ansvar. Julie er tiden til at feste og bruge penge, som anerkendelse af det du kreativt har opnået, mens august handler mest om forretninger.

Der er især fokus på både familie og karriere i september og oktober og der sker en masse, især derhjemme. Det er en tid hvor kompromiser der er kæmpet hårdt for skabes med folk, som ikke har lyst til at vise svaghed. Dog vil det vise sig, at udholdenhed betaler sig, især omkring midten af oktober. Der kan være en fordel ved at bryde med udslidte forbindelser til den tid, for at gøre et mere gavnligt bånd til folk med flere resurser muligt.