Krebsen

April måned er storartet til karriereinitiativer; det er en dynamisk tid, både hjemme og på jobbet. Du er måske nødt til at konfrontere autoriteter på en eller anden måde, især indtil midten af april, men når det gælder konflikter og uenigheder er det dig der har overhånden – for første gang i lang tid. Selv hvis folk truer med et ultimatum, har de ikke magten til at stoppe dig i det du ønsker at gøre.
Der er nye tendenser socialt og i partnerskaber nu og det økonomiske grundlag forandres, især når det handler om at have med andre mennesker at gøre, med banker og med gæld. Det kan blive en meget positiv måned til at lave en beslutsom indsats for at klare dine økonomiske ansvar. Folk kan være hårde, men din entusiasme og viljestyrke sætter dig i en vinderposition.
Nymånen den 23. april er i konjunktion til Uranus og dette varsler om sociale tendenser, som har været på vej i et par år nu, hvor du er nødt til at tilpasse dig et nyt miljø. Det er en udmærket periode til internationale alliancer og der er stærke kræfter i spil, som har indflydelse på disse alliancer. Innovation og fornyelse er på agendaen, mens der skal laves justeringer omkring den passitivitet som karakteriserer store organisationer eller grupper. Tingene udvikler sig måske langsomt, men de vil være ustoppelige.