Krebsen

April måned starter med en nymåne i Vædderen, som sætter gang i dit ønske om at gå forrest og gøre fremskridt i dit professionelle liv, især gennem kommunikationsinitiativer. Det er et godt tidspunkt at arbejde tæt sammen med nogen, der kan tage over med nogle initiativer og måske spejde ud over fremtidsudsigter. Grundlæggende er denne måned virkelig en fremragende periode for karrieresucces, og partnerskaber med større organisationer giver stærke resultater, især omkring den 12. april.
Midt i april kan du nå et krisepunkt med et bestemt initiativ, enten knyttet til familie eller karriere. Selvom nogle mennesker spiller med musklerne, kan du sikkert spille med, så du vil sandsynligvis nå dine mål, selvom du måske bliver nødt til at droppe noget, som alligevel ville have bremset dig.
Der er fortsat store udviklinger socialt og intellektuelt i april. Den sjældne 13-årige Jupiter-Neptun konjunktion finder sted i denne måned, hvilket fremhæver en motiverende idealisme og et ønske om at forbedre din forståelse gennem spiritualitet og fantasiens kreative kraft. Der kan være pårørende i udlandet, som du føler en stærk tilknytning til i denne tid, og i slutningen af ??april og maj vil du gerne engagere dig mere i sociale bevægelser, der implementerer stærke solidaritetsidealer.