Krebsen

Planeten Venus velsigner dit tegn i løbet af den første del af august, og fremkalder din kærlige og omsorgsfulde natur, især i forhold til sociale anliggender. Der sker en ekstraordinær udvikling, der påvirker venskaber og grupper og måske også politiske eller sociale bevægelser på et større plan.
På den ene side kan dette være foruroligende, især fordi der opstår uforudsigelige begivenheder socialt. På den anden side er du meget motiveret til at forbinde dig med og opmuntre til en ny og alternativ tilgang. Vær dog forsigtig – du ønsker ikke at støtte noget, der ikke harmonerer med dine grundlæggende værdier. Dette fokus på værdier fremhæves ved fuldmånen den 12. august, som kunne være et tidspunkt, hvor foruroligende begivenheder opstår.
Når august nærmer sig enden, bliver du meget mere involveret i læring, kommunikation og mentale projekter. Du kan være i modstrid med dig selv om, hvordan du administrerer din tid på en sund måde, og stressniveauet stiger, måske på grund af et væld af arbejdsprojekter. I stedet for at kaste dig ud i en række forskellige dagsordener, så prøv at opdele din tid, så du har tid alene, tid i naturen og tid til at praktisere åndelige interesser.