Krebsen

Juli begynder kort efter en nymåne i Krebsen, som fremhæver en dagsorden for ekspansion og udforskning centreret om karriereønsker. Både begyndelsen og slutningen af ??juli er fremragende til succes. I perioden fra den 6. til den 19. juli rejser planeten Merkur gennem dit tegn, hvilket er fremragende til at udvikle kontakter, og til små ture og kommunikation generelt. Fuldmånen i dit modsatte tegn Stenbukken den 14. bringer en periode med intens kommunikation, og måske involverer ferier på steder, hvor der er et andet sprog og kultur.
Mod slutningen af ??juli kan du forvente en udvidelse af din horisont på den ene side og meget gunstige økonomiske tendenser på den anden. Det er en tid, hvor du kan høste frugterne af dynamiske karriereinitiativer.
Når måneden nærmer sig enden, kan der meget vel være en ekstraordinær række begivenheder forbundet med bestemte venner eller med sociale eller politiske grupper, der har tendens til ekstremisme. Du kan muligvis håndtere gruppespændinger ret godt via forsoning og empati, men det er lidt ligesom at holde et fyrværkeri, som ikke skal gå af i hånden. Med andre ord skal sociale forbindelser håndteres med omhu på dette tidspunkt, da mennesker kan være uforudsigelige.