Krebsen

I løbet af den første halvdel af juni holder du dig meget for dig selv og den meste kommunikation filtreres gennem eksterne applikationer. Du vil have god forbindelse, men du holder en lav profil. Det er en intens tid i dit indre liv, med flashbacks til fortiden, især med hensyn til familieforbindelser. Du har måske store spørgsmål omkring hvad livet handler om, men svarene du får vil blot forvirre dig.
Du kan få lavet en masse i juni, men du kan let spilde din energi på projekter som ingen vegne kommer. Hvis du har med folk i udlandet at gøre, vil du let blive ført på afveje af folk som lover ting de ikke kan holde, eller endda snyder dig. Du er måske for villig til at tro på noget, men vid dette: hvis du tillader folk at udnytte dig, så gør de det. Der er ingen sikkerhed – kig indad, mediter og find svarene i dig selv.
Både juni og juli er virkelig gode til at arbejde på dine egne innovative ideer. Det er et godt tidspunkt til at få inspiration fra venner og organisationer som ser muligheder, hvor andre ser kaos. Hvis du har gode ideer så giv ikke op. Hvis det ikke lykkes første gang, så prøv igen.