Krebsen

Ekstremt dynamiske tendenser er på spil i juni måned, og det er tid til ledelsesinitiativer. Der er ikke plads til karrieretøven nu – hurtig og aggressiv fremgang er, hvad der kræves. Du vil gerne operere bag kulisserne i de første tre uger af juni, men i den sidste uge af juni vil du gøre din tilstedeværelse mere synlig.
Kreative professionelle satsninger trives lige nu, og en helt ny ekspansionstrend dominerer dine karriereønsker. Dygtige og uafhængige ledere kan hjælpe dig med at nå dine mål, og intet kan stå i vejen for succes, når der er vilje til at tage risici og udføre pionerarbejde.
Der er måske mere udfordrende udviklinger på den sociale scene. Det er en måned, hvor du har stærke venner og allierede, men de kan blive stækket af uventede udviklinger. Finansiering kan blokeres af den ene eller anden grund, især omkring den 18. juni, så du og dine allierede bliver nødt til at finde en vej udenom. Den sidste uge af juni er en ekstremt dynamisk og måske temmelig overspændt periode, men du er i en stærk position – lad bare ikke hybris afspore dine planer. Hvis du handler uden ydmyghed, kan du ende med at fejlvurdere situationen.