Krebsen

Nymånen den 1. maj er i konjunktion med Uranus, hvilket er en opskrift på ret spændende udviklinger på den sociale scene. Der vil sandsynligvis være et stærkt engagement med ukonventionelle grupper og organisationer på det tidspunkt, og der er en stærk trang til at gøre noget ud over det sædvanlige og endda risikabelt. Du vil kæmpe for dine idealer og dine overbevisninger sammen med mennesker, der lidenskabeligt deler dem.
Socialt engagement bliver mere kompliceret senere i maj, hvor der opstår en måneformørkelse, da de mennesker, du omgås, støder på modstand fra andre grupper, som har principper, de ikke vil gå på kompromis med. Denne dødvande kan også påvirke forhold til børn, hemmelige romancer og lignende, og hverken du eller andre vil sandsynligvis har lyst til at være særlig fleksible.
Nøglebegivenheden i denne måned er Jupiters ankomst ind i Vædderens tegn den 10. maj, hvilket vil give et enormt boost til karriereplanerne. Denne indflydelse var sidst aktiv i 2010-2011, og den varsler en stor udvidelse af dit professionelle liv og måske en del held i din karriere. Professionelt begynder en yderst dynamisk periode, som tager til i styrke gennem maj og topper i begyndelsen af ??juni med store tiltag. Uanset hvad du kæmper for på dette tidspunkt, vil der være succes.