Løven

I 2020 var der et kraftigt fokus på den omstrukturering der skete i dit arbejdsliv som resultat af pandemien. Det var en tid du brugte konstruktivt, til at arbejde på at udvikle sundere vaner og opbygge din modstandskraft, både fysisk og følelsesmæssigt. Men alt ændrer sig i slutningen af det år og 2021 bliver udadvendt og alt handler om dine personlige relationer.

Når den historisk sjældne Jupiter-Saturn konjunktion falder i dit 7. hus – huset for partnerskab – og dominerer dette område i 2021, kan den enlige Løve forvente at møde den eneste ene, eller at blive involveret i en gruppe af mennesker, som har internationale forbindelser. Dette er en meget heldig tid og der skabes bånd nu, som kan vare i mange år. Venskaber bliver pludseligt langt mere vigtige og tager meget mere tid.

Du vil allerede i januar føle den gavnlige effekt af alle de nye forbindelser der kommer i din retning og i slutningen af måneden er det den perfekte tid til at forsegle en handel – hvad enten det er i dit kærlighedsliv eller socialt. Det kunne betyde rejser og det betyder i hvert fald en kraftig involvering i en gruppe. Det er vigtigt at lade den nye partner eller gruppe bestemme, hvordan tingene skal være og for dig at lægge din energi i at støtte dem. Når juli og august ankommer, kan du bruge din egen charme og karisma og tage en lederrolle. Juli er en dejlig tid til romantik, også selv om personen du tænker på er langt væk. Når august starter indgås der forpligtelser.

I dit professionelle liv ryster jorden under dig, når gamle strukturer rives ned og nye opstår. Der er en magtfuld trang til at frigøre dig fra en karrierevej, som ikke giver opfyldelse og den nye sociale alliance du former, kan give dilemmaer, mens du funderer over hvordan du skal navigere denne transition fra det gamle til det nye. Fakta er, at det er tid til at droppe slaveri overfor en udslidt arbejdsetik og til at eksperimentere lidt med din karriere.