Løven

April er en stærk og optimistisk periode for dig, med nye tiltag til at udvide din horisont gennem studier og rejser. Du har din overbevisnings mod, og det er en tid med læring og inspiration. Du kan finde dig selv i selskab med en ven eller gruppe, som er lige så begejstret for de muligheder, der ligger forude.
Denne måned er en virkelig fremragende tid for alle slags partnerskaber og relationer. Du interagerer med magtfulde mennesker i stærke organisationer – mennesker, der har stærke principper om solidaritet og en sej attitude generelt. Der er fokus på banebrydende initiativer, der går ud over lokale begrænsninger og strækker sig over hele verden. Sjældent har du været i en så stærk position til at gøre din indflydelse gældende, og du er heldige med at være involveret med mennesker af god karakter.
Efter den 20. april, når din tegnhersker Solen bevæger sig ind i Tyren, er der større vægt på konsolidering, især i dit professionelle liv. De ekspansionstiltag, du tog tidligere på måneden, skal omsættes i praksis, og der skal arbejdes med at opbygge en stærk økonomi. Alt tyder på, at du kan være meget heldig i denne henseende, og at der kan være en betydelig pengestrøm i din retning. Det er en tid til at høste alt det, du har sået.