Løven

En sjælden og kraftfuld konjunktion af Mars, Uranus og den nordlige måneknude i dit solare 10. hus (karriere) når august begynder, signalerer høje stressniveauer, uforudsigelige udviklinger og måske forestående forandringer, der påvirker din karriere. Den første del af måneden er præget af et sammenstød mellem, hvordan du har lyst til at udvikle din egen livsstil, og de krav, der stilles til dig fra lederskabet – krav der kan være ret ekstremt eller foruroligende.
Fuldmånen fra Løven til Vandmanden den 12. august fremhæver, hvordan karriereudviklingen påvirker parforhold. Hele spørgsmålet om uafhængighed versus ansvar bliver intenst. Der er ikke noget rigtigt eller forkert her, kun modsatrettede behov. Så det er nok klogt at modstå at gøre noget for drastisk og tænke i praktiske termer.
I den sidste uge af august er der langt stærkere fokus på at organisere din økonomi, og det bliver ved med at optage dine tanker langt ind i september. Du vil sandsynligvis opdage, at jo mere aktiv du er socialt, jo mere forstyrrende er det for din økonomi. Venner kan være sjove, men de hjælper dig ikke med at balancere budgettet. Alligevel er det en god periode for pædagogiske projekter og arbejde med grupper.