Løven

2020 er et år hvor presset på jobbet stakker sig op og kulminerer i en vigtig forandring omkring slutningen af året, hvilket bringer nogle interessante forandringer i dine relationer. Indtil da er der fokus på omstændighederne på jobbet, relationer til kolleger, kunder og klienter, og den måde du strukturerer dit privatliv på, inklusive planer du er nødt til at forbedre omkring fitness og helbred.
Januar er intens i denne afdeling, og måneformørkelsen den 10. sætter spot på atmosfæren på jobbet og følelsesmæssig interaktion med folk som er ret krævende og måske også ret ufleksible. Hvis du oplever at du bliver involveret i intense diskussioner med kolleger på dette tidspunkt, er det nok bedst at trække sig tilbage – de kommer ikke til at ændre mening. Endnu.
Januar er en ret romantisk måned og en god tid for venskaber, børn og til at øve en slags forførelse. Dine ønsker er stærke og rækker langt væk, men dating og andre involveringer har det med at føre til forvirring. Det er svært at udpege hvad du ønsker, og hvad andre ønsker. Indikationen siger at den sidste uge i måneden er en tid med mange møder og en ny social udvikling, og disse møder er følelsesladede og har tiltrækning, men det er svært at vide hvad der er en illusion og hvad der er virkelighed.