Løven

De første tre uger af juli er en stille periode for dig, hvor du måske foretrækker at være alene og gøre ting uden at skulle tage for meget hensyn til andre mennesker. Generelt er det en eventyrlig periode for dig med stort fokus på at udvide din horisont både i begyndelsen af ??måneden og i slutningen.
Den sidste uge af juli er på mange måder ekstraordinær, og det er en tid, hvor du har det godt med dig selv og har tillid til fremtiden. Det er et godt tidspunkt for langdistancerejser, for romantik og til eventyr med børn, og hvis du overvejer en ferie, er det den bedste periode at gøre det.
I mellemtiden er der også et stort fokus på dine professionelle mål og karriere, når juli lakker mod enden. Sandsynligvis har du forsøgt at jonglere med en masse strukturelle ændringer i løbet af det sidste år eller deromkring, og måske er du splittet mellem at gå efter forandring eller at holde fast i status quo. På dette tidspunkt kan der være uforudsigelige strukturelle ændringer, der påvirker din karriere, måske på grund af en persons egenrådige eller stædige handlinger i ledelsen. Stressniveauet er højt, men hvis du rejser, vil du sandsynligvis føle dig meget bedre ved at være væk, end at sidde fast i et vanskeligt fagligt miljø.