Løven

Juni lader til at være en ganske social periode, hvor du påtager dig lederskabsroller i grupper. Du er fuld af ideer, nogle mere realistiske end andre, og du er ivrig efter at dele dem og få andre mennesker om bord. Det er en god måned for idealistiske ideer og kreative projekter. Det er også et godt tidspunkt for venskaber og romantik, med rejse og omfattende kulturelle aktiviteter på dagsordenen. Livet skal nydes, og ikke tages for seriøst.
Selvom du måske ikke er klar over det, kunne der være folk, som modarbejder dig bag kulisserne. I denne fase af dit arbejdsliv er der ganske mange udfordringer, og kollegaer i en autoritær position kan have meget magt. Udfordringer dynger sig op på arbejdet i midten af juni og onde tunger kan være på spil. Du kan være i stand til at påtage dig en beskyttende rolle over for kollegaer du værdsætter, men del ikke dine hemmeligheder med folk du ikke kan stole på.
I de sidste ti dage af juni udmatter det sociale spil dig og du leder efter et roligere liv. Det er en god periode for at udvikle dine interesser i spirituelle sager, yoga og forståelse for folk interesseret i personlig udvikling. Ved slutningen af måneden tager ferieperioden fat, folk vil gerne komme ud og lege.