Løven

Den største del af juni bliver en udadvendt tid for dig, hvor du har kontakt til venner og professionelle kolleger, involveret i kreative kommunikations projekter og generelt optimistisk. Dog er den sociale scene kaotisk. Når måneden starter er der en kriseatmosfære i din karriere, hvor folk er nødt til at klare det ene tilbageslag efter det andet. Der er en fare for svindel og bedrag, eller handles opløses i luften, eller kommunikation viser sig at være misledende. Lovede midler bliver ikke materialiseret og folk har det med at vikle sig ud af tidligere forpligtelser.
Så selv om du gør dit bedste for at holde kommunikationslinjerne åbne, vil de mennesker du stoler på ikke rigtig være i stand til at levere. Nogle partnerskaber er stærke på lang sigt, det er bare det, at der er så megen forvirring fremherskende i begyndelsen af måneden. Forbliv åben, hold dine forventninger lavt.
Som Løve, tegnet der herskes af solen, er du særlig følsom overfor solformørkelser, som sker to gange om året. Formørkelsen den 21. juni fremhæver behovet for at droppe ud af den sociale scene og fokusere mere på dit indre liv og udvikling. Når du er dig selv laver du fantastiske opdagelser, som kan være nøglen til at et positivt karriereskift. Det er tiden til helt privat at eksperimentere med innovative ideer.