Løven

Størstedelen af ??juni er en yderst positiv og optimistisk periode. Det er en tid, hvor eventyreren kommer ud i dig, og du vil gerne sprede dine vinger og udforske verden. Udenlandske kontakter – måske familie i udlandet – holder kontakten med dig, og kommunikationslinjerne summer. Det er en fantastisk måned for venskaber og at have det sjovt generelt – især omkring fuldmånen den 14. juni, som er en tid, hvor drømme og fantasier vækker store forhåbninger … og måske også en vis skuffelse.
Karriereudviklingen er lidt mere udfordrende, ikke mindst på grund af uforudsigelige udviklinger i midten af ??juni. Det er ret sandsynligt, at ledelsen på daværende tidspunkt forsøger at håndtere en forstyrrende ændring, der har påvirket økonomi og strukturelle arrangementer i over et år nu.
I løbet af den sidste uge eller deromkring af juni vil du gerne komme væk fra det hele, være mindre involveret i sociale arrangementer og måske begynde at rejse. På nogle måder nyder du spændende kontakter, men du holder dig også for dig selv. Ikke desto mindre er perioden i slutningen af ??juni fantastisk til rejser og kommunikation, så engagement med mennesker, der ønsker spænding og eventyr, er på dagsordenen.