Løven

Du er inde i en periode, hvor du vil eksperimentere med nye måder at leve på, som vil give dig mere plads og frihed. Den 1. maj kommer en nymåne i konjunktion med innovationens planet, Uranus, hvilket er gunstig for nye professionelle tiltag. Det er en tid, hvor du ikke vil have, at andre skal bestemme over dig – du er glad for at få støtte fra folk, som du inspirerer, men du skal være chefen.
Denne tendens til mere selvstændighed fortsætter, men i midten af ??maj møder du en del ballade og modstand, måske fra en partner eller fra grupper, du er involveret i, eller fra familie, der ønsker sikkerhedsgarantier. Måneformørkelsen den 16. fremhæver den usikkerhed eller angst, som familien kan føle.
Ikke desto mindre er maj en måned med voksende optimisme, hvor nye horisonter åbner sig måske med langdistancerejser på dagsordenen eller spændende læringsmuligheder. Denne åbning af muligheder vækker en pionertrang, som er særlig stærk mod slutningen af ??maj og begyndelsen af ??juni. Du vil skabe nye forbindelser og udvikle dit netværk på dette tidspunkt; spændende kontakter både lokalt og internationalt giver en følelse af begejstring.