Løven

Der er en del fokus på dit arbejdsliv det meste af marts og dette er et område under forandring i løbet af hele 202. Planer og projekter kræver energi og beslutsomhed og mens du måske syntes at kolleger presser dig og er krævende, kan du også mene at ting som du ønskede at gøre, nu er gjort. Der er ikke megen plads til diplomati når det er overlevelse det handler om, så folk der er særligt følsomme kan føle det ret udmattende.
At have med følelsesmæssige interaktioner at gøre, er hvad alt handler om for dig – i hvert fald indtil den 20. marts. Du udvikler den fine kunst om at tune ind og få en instinktiv forståelse af de underliggende faktorer, som har indflydelse på relationer på et dybere plan. Du må måske have at gøre med kaotiske tilstande, især hvor det handler om penge og det at dele, men du hjælper med at blødgøre vejen og få tingene gjort.
Der er en betydelig ændring af fokus omkring nymånen den 24. marts og du føler en stor omlægning af de vigtige relationer i dit liv, både socialt og intimt. Nu udvider du dine horisonter og møder imponerende mennesker fra forskellige kulturelle baggrunde. Initiativer du tager nu bringer mægtige partnerskaber i slutningen af måneden.