Løven

Der er stor fokus på at få styr på tingene i første halvdel af september, da du er nødt til at bakse med en række forskellige muligheder, der påvirker ressourcer og økonomi. Det er et godt tidspunkt at finde nye måder at udnytte dine ressourcer på og tilpasse dig ændringer i dit professionelle liv, som bringer nye muligheder.
Internationale forbindelser, innovation, nye medier og omhyggeligt orkestrerede eksperimenter kan alle bidrage til en transformation af din økonomi. Samtidig kan fuldmånen den 10. også fremhæve økonomisk afhængighed og flydende omstændigheder, som medfører betydelig usikkerhed. At handle med andre kan være forvirrende, og de kan være upålidelige. Denne følelse af upålidelighed vil påvirke venskaber og andre sociale interaktioner i de kommende måneder, så du skal træde varsomt – det er ikke tid til at låne penge eller give støtte til folk, du ikke er sikker på.
Omkring nymånen den 25. sker der et større fokusskifte, og en mere udadvendt periode begynder. Det er et glimrende tidspunkt for rejser, læring og uddannelse, og du vil sandsynligvis møde nogle virkelig inspirerende mennesker på dine rejser. En harmonisk periode for parforhold begynder.