Skorpionen

Når året 2021 begynder går du endelig fra det skruestik greb som restriktioner og udfordringer som har begrænset din bevægelsesfrihed på jobbet. Efter de intense oplevelser i 2020 vil det kommende år blive en brise. Først i januar og hele februar er der fokus på skiftet fra arbejde til dine relationer, og det er et område der i øjeblikket er årsagen til mange uforudsigelige begivenheder. Du møder folk fra meget forskellige miljøer og dette medfører mange forandringer.

Hovedvægten i 2021 er forbundet med tektoniske ændringer, der påvirker dine rødder, dit hjem og dit familieliv – ændringer, som du helt sikkert vil byde velkommen på lang sigt. For nogle Skorpioner kan dette betyde erhvervelse af ejendom, for andre en flytning (måske internationalt) og en involvering i en indflydelsesrig lokal gruppe. Forvent at den første del af året er en tid, hvor du føler dig begrænset og frustreret over denne udvikling, mens du senere vil se, at disse ændringer er til din fordel.

Livet bliver roligere i 2021 og det giver dig mere tid til selvundersøgelse og psykologisk vækst. Der er betydeligt fokus på karriere og især karriere partnerskaber i juli. Det kan være en romantisk periode og en meget kreativ tid professionelt, når du opnår resultater ved hjælp af personlighed og viljestyrke. Du skræver hen over to forskellige strømme i dit liv, begge som står for forandring, en mere på at etablere rødder og den anden på at bygge nye slags relationer.

Den stærkest periode i 2021 er i november og december, som er en tid, hvor du arbejder i fællesskab med magtfulde ledere for at nå din dagsorden. Selv om det kan betyde at bryde med traditioner, så skaber du forandringer som du tror på er nødvendige, og intet kan stå dig i vejen. Det er en nøgletid for engagerede relationer og studieprojekter, som kræver at grave dybere i skjulte ting – lige din kop te.