Skorpionen

Når april måned begynder, fremhæver en kraftfuld Mars-Saturn konjunktion en forpligtelse til at bygge et stærkt fundament i dit liv. Det kan være på et praktisk plan med boligforbedringer, eller i dit lokalsamfund, eller i at slutte sig til en større gruppe for at opnå noget på et socialt plan.
I midten af ??april sker der et radikalt fokusskifte, og det, der begynder at optage dit sind, er, hvordan du bedst udtrykker dig selv, især på et kreativt plan. Det kan være inden for kunst, film osv. eller mere personligt med born eller elskede. Du ønsker måske at være mere konkurrencedygtig på en fredelig måde.
På grund af en sjælden Jupiter-Neptun-konjunktion, som kun finder sted en gang hvert 13. år, føler du et voksende ønske om at skabe noget magisk gennem fantasiens kraft. Dine drømme og fantasier aktiveres, især romantisk. Det er en indflydelse, der kan vare i hele april og maj, men slutningen af ??april er et nøgleøjeblik for romantik. Der er dog en mulighed, at dine drømme om det perfekte forhold viser sig at være illusoriske, så det er ikke en god periode til at forpligte sig til en romantisk partner og overdrage nøglerne til alle dine aktiver. Men på et kreativt plan er dette en glimrende periode til at arbejde med fantasifulde mennesker på et idealistisk projekt.