Skorpionen

I begyndelsen af august når intense begivenheder, der påvirker personlige forhold – enten med partnere, familie eller lokalsamfundet – et eksplosivt niveau. Du har tendens til at være afhængig af andre mennesker på dette tidspunkt, så du er ikke i den bedste position til at bryde ud af skruestikken. Det er dog muligt, at en specifik partner eller støttende person i udlandet er i stand til at lette vejen for dig. Eller hvis du på en eller anden måde er blevet kompromitteret, så får du god vejledning.
Den temmelig usikre position, du er i den første uge eller deromkring af denne måned, kan også være forbundet med et langvarigt sammenstød mellem værdierne i dit samfund eller dit land og dine egne parforholdsbehov. I øjeblikket er du måske involveret i mennesker og kulturer, som er meget forskellige fra din egen. Da du ikke rigtig har magten til at slå løs lige nu, kan du blive nødt til at leve med nogle begrænsninger, som ledere i dit fag eller samfund pålægger.
I løbet af den sidste del af måneden er du i stand til at komme ud af en kompromitterende situation og udvikle meget mere indsigt i, hvordan du bedst kommer videre. En positiv periode begynder i dit daglige liv og på arbejdet, hvilket giver mulighed for ekspansion og vækst, selvom der stadig er sociale spændinger under overfladen.