Skorpionen

I juli går du ind i en intens fase af dit liv, som du vil være under indflydelse af resten af året. Arbejdsinitiativer bliver mere vigtige og du leder efter noget at gøre, som både giver dig uafhængighed og lidt spænding. Kærlighed og romantik ser lovende ud, også selv om potentielle partnere kan være undvigende. Rejser, læring og kommunikation fremhæves, med et fokus på at gense steder du tidligere har været.
Du er i et beslutsomt og uafhængigt humør, men du er stadig motiveret til at gøre noget for andre og at være en del af et team måske, når bare ingen forsøger at fortælle dig hvad du bør gøre. Der opstår dog en slags konflikt i juli, måske uenighed om meninger med kolleger eller en lærer. Hvis du accepterer at folk har forskellige synspunkter, så vil dette måske bare opmuntre dig til at lære mere og at have interessante debatter. Hvis du er for direkte kan indflydelses rige personer blive ophidsede.
Kontroverser bliver mere intense efterhånden som måneden skrider frem, selv om det stadig er på et mentalt eller intellektuelt plan. Dette kan blive relevant, hvis du studerer, hvor du så vil syntes at folk er alt for begrænsede af fortiden og gamle synspunkter og traditioner. Tingene bliver ikke lettere i månederne forude, så vælg dine kampe med omhu, hvis du ønsker at undgå konflikter enten med kolleger, medstuderende eller lærere.