Skorpionen

Du starter måneden med at mærke det udsugning af din energi, som intenst arbejde i de seneste uger har kostet dig, og omkring den 5. juli frigør du dig fra arbejdet og søger den ro og harmoni, som gode relationer kan bringe. Således starter en ekstraordinær måned, som tager dig til steder, du aldrig har været før.
Det vigtige i forhold på dette tidspunkt er at tilpasse sig andre menneskers behov. Du vil ikke være i stand til at få din vilje, så prøv ikke. Potentielle partnere vil være støttende, især i slutningen af ??måneden, hvor du virkelig har brug for støtte. Fra midten af ??juli til slutningen af ??måneden og frem er der stort fokus på rejser og udenlandske forbindelser, og har du en romantisk partner et fjerntliggende sted, er det nu du skal tage dertil.
Helt i slutningen af ??juli er der en ekstraordinær sammenhæng mellem Mars, Uranus og Måneknuden, som har en dybtgående indflydelse på relationer. Du vil virkelig være ude af din komfortzone, men det er en fascinerende periode, hvor du kan fordybe dig i mennesker og kulturer, som virker mærkelige og fremmede for dig. Det er afgørende, at du tilpasser dig andre menneskers kulturelle værdier, hvis du vil undgå at fremmedgøre dem.