Skorpionen

Lige nu er du i en intellektuelt nysgerrig periode, hvor studier og uddannelser er vigtige komponenter i din dagligdag. Du er både mere intuitiv og mere følelsesladet end normalt, og der er en betydelig lyst til at afsløre eller undersøge hemmeligheder, som kan påvirke dynamikken i vigtige forhold.
I det juni skrider frem, bliver mentale processer mere intense, hvilket fører til en forløsende periode i midten af juni, hvor du løber ind i en udfordrende periode. For nogle mennesker korresponderer juni med eksaminationer, det bliver utvivlsomt en periode med enormt hårdt arbejde for Skorpioner. Hold tingene simple og undgå distraheringer. Retfærdighed og sager om rigtigt og forkert, er også vigtige i denne periode, og du kan ende med at blive påvirket på grund af beslutninger, som modarbejder dig. Undgå det. Overvej i stedet for denne mulighed for at skille dig af med noget, som har bekymret dig for længe. Nogle ting bør man ikke bekymre sig for meget over.
Ved slutningen af juni ligger disse bekymringer bag dig, og du begynder at opnå langt mere sikkerhed omkring, hvad du gerne vil opnå. Du vil være mere villig til at gå ud af en alternativ vej og løbe mere interessante risici særligt i forhold.